Wednesday, November 3, 2010

AKU MALAS!!!

Aku malas hapdet. Arini aku buka blogspot tepat jam 2.39 minit petang.
Dan aku belom pi mana-mana blog macam selalu.
Kan????
Perasan tak kemalasan aku hari ini???


Kenapa aku malas hapdet blog??
Ini adalah kerana aku tengah study.
Orang kalau tengah study, memang tak payah hapdet blog.
Fokus!!!
Itu kata-kata cikgu Biologi aku.
Terima kasih cikgu atas pesanan cikgu.
Akan saya ingat sampai bila-bila.


Apa yang aku study???
Serius nak kena cerita???
Tak payah lah kan.. Bukan melibatkan duit juta-juta pun.
Juga tidak melibatkan hal rumahtangga.
Har har har.
Tapi,
Teknik macam mana nak jadi kaya!!!!
Ekekekeke....


Bukan lah, aku tak mau jadi kaya.
Aku cuma nak bahagia.
Hahaha.






27 comments:

  1. tengok pemulisan pun dah tau hang ni memang pemalas...xmacam aku ni rajin je heheheh..

    ReplyDelete
  2. ooo hang beli e-book malam pertama ka? hahahaah

    ReplyDelete
  3. hantwo,
    hahaha. hang ni kan, memang hantu betoi lah.

    jahat!
    mencik!
    mencik!

    ReplyDelete
  4. Kak KB,

    hahaha. jgn nak merepek! sumpah tak beli! hahahaha.


    *gatai hangpa noh.

    ReplyDelete
  5. kikiki.. abes hang baca buka apa??? isteri mithali ka???

    ReplyDelete
  6. aku setuju dgn kancilbiru..hang tgh study teknik tuttt ka? hahahahah

    ReplyDelete
  7. haku syak, hang baru dapat buku cara2 nak tackle laki hang di mlm pertama .

    hahahhaha....

    ReplyDelete
  8. kak nafira,

    baca pasal bisnes la, sumpah tak baca pasal malam pertama pun.

    sumpah!!!!

    uwaaaa...

    ReplyDelete
  9. Sahrom,

    weh, jahat la hangpa ni. sungguh2 weh aku tak baca pasal malam pertama tu.

    mangkok betui la hangpa ni.

    ReplyDelete
  10. sepet,

    bengong ang ni sepet!! awat ang pun jadi lagu depa yg senior2 ni.

    sumpah lah woiii aku tak baca pasal malam pertama!!!!

    ReplyDelete
  11. Hai Melah..Malas pulak dah..nak makan apa hari ni Melah?..

    ReplyDelete
  12. sebelum gua masuk blog lu nie pun..gua dah rasa sesuatu yang malas berlaku..ghupe-ghupenya kemalasan lu..tgok muhke lu pun gua tahu sungguh malas lu..

    ReplyDelete
  13. relevan,

    haha. melah tengah buat keja ni abang syed oi. malas melah bersebab. kikiki.

    *awat, abang syed nak belanja melah makan ka?

    ReplyDelete
  14. one2paii,

    ini fitnah yg paling berat penah gua rasa. mangkok hayun bertingkat jugak lu ni kan????

    lu pn malas, gua berjangkit malas ni dr lu jugak abang jusuh.

    ReplyDelete
  15. ah,dia ni tipu ja ni.ni mesti stadi buku permata yg hilang.kah3x!!

    ReplyDelete
  16. pe la yang dia study tu kan?haha!

    ReplyDelete
  17. apo??melah baco buhku malam kedua??
    atok xdengo tadi..betui ke melah?? ehkau nie udoh buang tehbiat ke apo mila

    ReplyDelete
  18. ape cerita nama melah pulak sekarang??

    ReplyDelete
  19. kak anis,

    ehemm.. buku apa tu kak? ohh pelisss.. fitnah lagi nih.

    peliss lah...

    ReplyDelete
  20. aida,

    sekarang ni musim exam kan, aku pn rajin2 kan diri study pasal ilmu bisnes. mereka2 ini yang tidak percaya sama aku.

    hahahaha.

    ReplyDelete
  21. one2paii,

    setannnn!! diam lah. hahaha. gua boleh kena strok layan abang jusuh nih.

    ReplyDelete
  22. linglung,

    hahaha. ekceli, ramai sangat orang letak nama gadis. gadis bukan comel lah, gadis tu lah, gadis ni lah. kecelaruan identiti betui.

    hihi. nama melah pun gojes jugak kan???

    ReplyDelete
  23. belajar memasak ke cik melah oiii.. nanti kena interbiu dengan MIL, menggigil pulak nak kenal mana serbuk kunyit, mana serbuk kari..

    ReplyDelete
  24. ah lu tgh study buku mbina mhligai bahgia selepas nikah kan kan ? ngaku je der huuu

    ReplyDelete
  25. biasalah tu...simptom awal menopos..

    ReplyDelete