Thursday, November 11, 2010

DI TUNDA!!

SAJA NAK GUNA HURUF BESAR. NAK NAMPAK YANG ENTRI NI VERY MENGEJUT.

GUA BARU DAPAT CALL DARI BAKAL LAKI GUA.

BAKAL LAKI GUA KENA PERGI SOMEWHERE OVER THE RAINBOW. HAHAHA.

TARIKH NIKAH GUA KENA TUNDA!!!

BUKAN 14 NOVEMBER NANTI.

BUKAN JUGAK 15 & 16 NOVEMBER SEBAB GUA DAN DIA MASIH KERJA.

TARIKH YANG ADA SEKARANG HANYA 17, 18 & 19 NOVEMBER.




OHHH.. DEMMM!! GUA KENA KABO KAT FAMILY GUA PASAL HAL NI. FAMILY GUA KAT KAMPUNG BELOM TAU LAGI. DAPAT CALL TADI, TERUS GUA KELIK NEW POST, BAGITAU KAT LU ORANG DULU. BEGITU PENTING LU ORANG DI HATI GUA KAN. HAHAHA.

29 comments:

  1. alamak. tunda? takpa.janji semua selamat sudah!

    ReplyDelete
  2. Korang nikah aje dulu ke? Majlis persandingan kemudian?

    Kalau tak mesti kelam kabut nak tukar tarikh jemputan kat kad tu.

    ReplyDelete
  3. harap2 semenya nnt berjalan dgn lancar...hehe susah jgk ek kena tunda2 ni...byk menda kena buat...

    ReplyDelete
  4. yeay....lambat lg la mlm pertama lu..ahahahha

    ReplyDelete
  5. kena tunda tarikh nikah je, tarikh kenduri tak kot. insyaallah.

    doakan semuanya selamat ye kawan2.

    ReplyDelete
  6. dah macam trak tunda la pulak... nak nikah pun boleh tunda2 eh ?

    bukan ke dah plan awal2 ? kena 'hulur' lebih kat tok kadi camni...

    ReplyDelete
  7. MDT - mana ada suka. still mode terkejut ni. tapi what to do, arahan pihak atasan, kena la dia follow.


    YB - takkan lah nak suka kot. huhuhu.


    kila - thanks dear.


    YB lagi - 13 hb tak boleh nikah sebab dia kena buat preparation sebelom pergi. 14 hb dia pergi. 15 hb baru balik. insyaallah, masih ada masa.


    Mario - memang arr. kesian kat adik2, dah beli tiket. kesian kat both family & relatives also. ohhh.. terima je lah.


    Gadis Gedik - ciskekk lu nih.


    Pala Maldini - memang dah plan awal2 tapi awal2 lagi dia bgtau, tarikh 14hb tu pun tak semestinya fixed lagi, sebab kerja dia sekarang memang tak mengizinkan.

    ReplyDelete
  8. aku kata dah... laki hang tu dah berkenan kat aku... hang ketegaq!!!! =)

    ReplyDelete
  9. Tarikh pada Kad jemputan kawen pun kena tunda lah yer.

    ReplyDelete
  10. pia - haha. hang ambik la dia. bagi azri hang kat aku. aci??


    relevan - tarikh kat kad kawen state tarikh kenduri je. ;p

    ReplyDelete
  11. lah. tunda pulak!
    baru ingat nak datang..hik3

    ReplyDelete
  12. fuhhh aku bangga sebagai salah seorang pembaca blog yang tau dulu dari famili kat kampung

    pala maldini - trak tunda? hahhaha :))

    ReplyDelete
  13. naseb baik aku baca, kalau tak..

    ReplyDelete
  14. akad nikah pagi kenduri pun buleh lagi.. tak de hal la..


    .

    ReplyDelete
  15. ish lu nie..men tunda2 lak..nikoh jerk cepat2.awal2 subuh jerk nikah teruih..lagi cepat..cepat la lu dapat..hahah

    ReplyDelete
  16. lerrrr..... naik lg bil tepon nk kasi tow kat org knduri tunda...

    ReplyDelete
  17. one2paii - lu bengong!! i hate u very strongggg... hahaha..

    ReplyDelete
  18. NZ - tarikh kenduri maintain, tarikh nikah je tunda.

    ReplyDelete
  19. dia nk kena pi mana??sri lanka ka?alaaa..hampa mai la nikah sini..pestu buleh hanimun skali.hihihihi!

    ReplyDelete
  20. aiseyhh beb lu nih jgn tunda smpai taun depan sudah heheh

    ReplyDelete
  21. gua tabik la kat lu ni...dah nak kawin pun cool je....ade rahsia yang gua xtau ke??? ke ilmu lu tinggi sgt sampai hati begitu tenang?? kalo gua konfem kentut berdarah..

    ReplyDelete
  22. kak anis - dia nak kena keluar belayar. ;p

    nak pi sri lanka gakkkkk!!!!


    days - haha. bukan tunda dah, kali ni d cepatkan 1 hari.


    hantwo - gua yakin, semua yg jd ada hikmah. nak cuak gila vavi pun tetap kena hadapi gak benda ni. ni la rahsia minum air kopi kacip kak timah.

    ReplyDelete
  23. uih~ mende penting..mana bulih buat main2.. dah dekat dah tuh~ cepat tepon mak ayah~

    ReplyDelete
  24. tamau ah!!! satgi dia sayang aku sebesar buncit perut aku ja.... azri sayang aku lebey ok!!!! he he......

    ReplyDelete