Wednesday, November 10, 2010

Rezeki Pagi-pagi

Pagi ni gua dapat 2 angpow
Berapa RM dalam tu, tak payah la gua kabo
Cukup lah nak makan seminggu
Konpem petang ni gua pi beli mekdi
Kalau tak cukup, tambah pulak dengan kepsi
Hahaha
Tetiba anak cacing dalam perot kabo kata dah lama tak makan nasik kandaq
Pekena nasik kandaq kat Makbul Bayan Baru tu syiok jugak nih


Kenapa gua dapat angpow??
Angpow kawin lah
Lagipun 16hb gua last kerja kat kompeni ni
1 Dec gua mula kerja kat kompeni baru
Cuak nak mula kerja tempat baru lagi hebat dari cuak nak menikah 14hb nanti
Hahaha
13hb baru gua balik kampung
Misi utama gua, nak cari balik cincin tunang gua yang belum jumpa tu
Demm betui!!
Kalau tak jumpa jugak, memang kena tunggu duit Nuffnang tu up and up
Hahaha


Sapa nak ikot gua pergi makan-makan, sila angkat tangan
Tak larat angkat tangan, buleh angkat kaki




Pesanan penaja 1: gua dah deactivate akaun mukabuku gua. hahaha. sapa-sapa nak berkenalan dengan gua, sila tinggalkan email lu kat ruangan komen.

Pesanan penaja 2: kenapa bila gua dah nak kawin ni, baru gua tau ramai yang cuba ngorat gua dulu, dan lagi, gua boleh tak perasan hint depa?? Ohh demmm jugak ni. Hahahaha.

18 comments:

  1. wahhh..pagi2 da dpt ang paw..angpaw deepavali ker???hahhaha..

    ReplyDelete
  2. mmg banyak dugaan bila nak kawin..yang nak mengorat hang tu bukan nak sangat pun..tu syaitooooooon ja tu...hehehe...berhati2 lah selalu..

    ReplyDelete
  3. gua suka pesanan lu yang kedua...agak2 kalo gua pengsan bile baca untuk kali yang ke 30 sila la dtg ziarah gua...lu nampak x hint tu???

    ReplyDelete
  4. ala..yang nak ngorat hang tue saje je test power..kunun baru perasan awak cantik la. kiut lah..itu semua ayat 10 tahun dulu boleh la pakai..geli geleman janggut mendengarnya hahahahhah

    ReplyDelete
  5. Haihhh
    dekat2 nak kawen ni mcm2 knangan datang yek

    smpt lg x nk bg emel nih
    hakkks..

    ReplyDelete
  6. o0ohh de fecebukk..awat x kabo abg juhsoh dulu mehlah..kalo x dah lama berfecebuk-cebukkan ngan luh..(gua xde fecebukk)..
    nnt add gua yeerk mehla..nie emel gua

    lisasurihaniLuvTuhpaii@yahoo.com..
    nie akak lisa mehla la gatal2 nak buek acount nie..adooiii mehla add abg juhsoh tui erk
    (panjang bebenor kan emel gua tuh)

    ReplyDelete
  7. Gua pun rasa nak ngorat lu jugek..!

    ReplyDelete
  8. weh. dah dkt sgt dah harinya tu weh!

    ReplyDelete
  9. untung lah!!! dekat2 nak raya haji cam nih dapat angpau.. bulih tampung mana2 yang lobang nanti~

    ReplyDelete
  10. lu kalo tgh byk duit mmg nampak hot der.sile blnje gua utk nmpk lebih afdal hehehe.slmt kawen der.jgn lupe add gua kt fesbuk utk gua tgk gmbar kawen lu heee

    ReplyDelete
  11. orang kata.. kalau dah nak dekat2 nikah tu, memang darah manis dan so sweeeett..

    haha.. sebab tu ramai yang nak ngorat nko

    Belanja aku Sausage McMuffin with Egg, boleh ?

    ReplyDelete
  12. wowwww! piza hut la besT..jom jom..

    akak siap angkat kain eh! angkat kaki lagi ni..:P

    ReplyDelete
  13. seronoknya dia dah nak menikah....
    :)

    ReplyDelete
  14. eh...tahniah le nak kawin...tak jemput pun...:D

    ReplyDelete
  15. Gua suka pesanan lu yg ke 2. Poyo gile!
    anyway, tahniah. lu nak balik kampung sok, bebaik darah tgh manis tuh... kah kah kah!

    dah pass no henpon lu belum?

    ReplyDelete
  16. email saya senangingat@yahoo.com
    kot-kot tak tau..

    ReplyDelete