Friday, December 24, 2010

cepatlah berlalu

grrrr.. baru pukul 3 lebih.. lambatnya nak sampai lima setengah.. grrr.. ofis ni hampir kosong.. yang sambut krismas dah tentu lah cuti. masalahnya yang tak sambut krismas pun cuti jugak.. boss aku, dengar cerita tak balik kampung sambut krismas pun tapi kemahen cuti sampai 2 januari nanti..

ohh demmm.. mati anak cacing dalam perot ni bila fikir nak kena kaver kerja dia.. baru sebulan kat sini, dah nak kena take over keja boss masa dia tak dak.. arghhh.. tetiba terasa nak ambik mc sampai 2 januari nanti..

sementara nak tunggu lima setengah, dah dua puluh kali aku bukak masuk fesbuk, log in dan log out.. tapi tak menarik.. tak jumpa sebarang keghairahan dalam berfesbuking.. sekejap main game fast typing tu, sekejap main zuma..

apa aku nak buat sementara nak tunggu lima setengah ni woi? ok, dah dapat idea, nak buat milo untuk anak-anak cacing dalam perut yang dahaga.. menyesal mai keja tadi tak bawak bantal, kalo tak boleh tidoq bawah meja ni, dengan aircond yang sejuk ni, sangat sesuai dan nyaman sekiranya beradu..

ok lah, nak pi buat milo.. sapa nak, buleh angkat kening...!!!

20 comments:

  1. ehehhe..pas minum milo jom tdo..kat sini mcm da nak ujan..heheh

    ReplyDelete
  2. *sepantas kilat angkat kening~

    dapat goreng pisang panas pon sedap tuh.. mam ngan milo panas..yum yum~

    ReplyDelete
  3. alang2 buatkan kat anak-anak cacing tu, buatkan kat aku sekali la

    ReplyDelete
  4. den nampok sangat lu nie bermainan-mainan di tempat kerja lu..dan tidak le sesangat2 ikhlas nak buek kerja2 lu..makan gahji buhto raso den..hahah

    ReplyDelete
  5. sat lagi gua hantaq karipap utk hang!

    ReplyDelete
  6. Bestnya kerja boleh main fb dan blog serta buat milo utk anak2 cacing.

    Bukankah anak2 cacing awak dah mati kerana pening memikirkan awak nak kena kaver utk bos? hehehe

    ReplyDelete
  7. gua dh angkat kening nih sile kasik milo 3 in 1 skang hehehe

    ReplyDelete
  8. cicah roti pat segi pon sedap tuh!

    ReplyDelete
  9. keh.keh.keh.main ler friendster,konfirm xboring.;p

    ReplyDelete
  10. Gemuk dan sihat le anak-anak cacing tu nanti....
    :)

    ReplyDelete
  11. tak nak milo ! Pagi tadi puas sudah.


    jelesnya.ofis dah tak boleh berFB.


    huhu..

    ReplyDelete
  12. maaf. milo-milo ni agak sensitif kepada saya...

    i prefer nescafe kaw, please

    ReplyDelete
  13. ada kerja kosong x kat ctu. wa bleh teman kan lu ... keh33

    ReplyDelete
  14. aku ada idea.. kau nyanyi lagu ramlah ram kuat2.. insyAllah kau tak boring.. XD

    ReplyDelete
  15. kelihatan anak2 cacing dah menendang.

    sabar ya baby2 ku.

    ok sayang~

    cepat bg anak2 makan.

    ReplyDelete
  16. Hi GC, don't stress or tension, relax....be happy, and wishing you the very best of Seasons greetings, happy holidays and keep a song in your heart, Lee.

    ReplyDelete
  17. dah letih angkat kening nie.. mana milonya entah.. tak sampai sampai.. ishk..

    ReplyDelete
  18. aku angkat skali 2kening.maknanye aku nak 2cawan.sekian.

    ReplyDelete