Thursday, December 23, 2010

kasih sayang seorang ibu

ibu: kesian anak ibu, lapar ye. meh ibu suap kan bihup sup nih. makan elok-elok ye. jangan sampai comot.

ibu: ohh.. anak ibu nak makan burger ye, ok malam nanti kita ajak abah pegi beli prosperity burger ye sayang.

ibu: abah, ibu lapar ni. tak kira pukul 12.30 malam pun, ibu tetap nak makan. terasa nak makan buah nangka lah.


betul kata orang, sorang ibu boleh jaga 10 anak, tapi kalau yang melambak dalam perut ni adalah anak cacing, memang menyakitkan hati jugak. membuncitkan perut je, dah la asyik lapaq memanjang. dan yang membuatkan malas nak blogwalking, sekarang blogger ntah kena apa virus, secara berjemaah buat entri pasal makan dan makan dan makan.

masuk blog Gadis Bunga, letak gambar sekerim konnetto.

masuk blog KOG tu (sori tak ingat link), lagi lah..

masuk blog kak Tijah, asyik promote kuali mejiknya.


arghhhh.. itu pasal anak-anak ibu ni hidup sihat je dalam perut ibu. semoga kalian membesar dengan riang dan gembira. ok, ibu nak pegi minum milo. minum milo, nanti anak-anak ibu sihat dan kuattt.

14 comments:

  1. hehehhe..ibu nak minum milo jugak..ibu tolong buatkan ye..hehhehe

    ReplyDelete
  2. hang confirm ker itu anak cacing?? bek hang pegi scan.

    kot2 satgi doc habaq tu anak naga!


    :p

    ReplyDelete
  3. errrrr ehheheh
    bukan mudah nak jadi ibu ... :))

    ReplyDelete
  4. ahkakkkk jugak salah...

    tijah nak bancuh kueker ot nihh. gaya hidup sihat kannn?

    ReplyDelete
  5. Alamak Milo aku dah nak abis la...

    ReplyDelete
  6. yes..lu dah mengandung akhirnya..hahah..xsabo gua nak tgok lu gemuk..hahha

    ReplyDelete
  7. Ibu nak makan Lamb chop tapi ibu tiada gigi..hah !

    ReplyDelete
  8. time aku pregnant pun cmtu gak...sume benda aku nak bedal skali kuar anak kembar 3 beb...hehehe

    ReplyDelete