Monday, December 20, 2010

Kena mengorat!!

Dulu, masa bujangan lagi, aku cukup hepi kalau kena mengorat. Serius lah, mesti kena rasa hepi. Bukan semua orang akan kena mengorat kan. Ternyata dan terbukti, aku memang cun. Hahaha. Perasan sikit-sikit tak pe kan. Ekekekeke...

Katakan tengah jalan-jalan kat shopping complex, tiba-tiba ada orang dok suweettt-suweeett, terus pusing ke arah orang yang membuat bunyi-bunyian tersebut sambil lemparkan senyuman paling menawan. Tengok-tengok, macam tayyikkk jugak sebab jantan tersebut suweettt-suweett kat gadis lain. Serta merta lajukan langkah kaki menuju ke toilet. Hohoho. Malu yang amatz.. Konfem dah lepas ni tak lalu kat situ lagi.

Dulu, masa bujangan jugak, kalau tiba-tiba ada orang mula nak berborak dengan ramah (dah syak ini memang taktik nak mengorat), terus je layan sebab tak mau kena chop gadis sombong. Sembang punya sembang sampai kurang jugak kuantiti ayaq liyuq ni, last-last telefon bunyi, dan si jantan jawab phone kata "ok, cepat sikit, abang tunggu ayang kat bawah ni". Laaa tu jugak rasa nak bagi penerajang gaban dua tiga kali sebab tadi macam beria-ria je ayat. Lempang kang, terus jadi putera katak.

Tapi sekarang, kalau kena mengorat, aku rasa tak best pulak sebab sekarang kan dah tukar status. Bila bawak kereta tiba-tiba ada orang suwettt-suwett, rasa macam nak turun maki je. "Hoiii.. apa kes ni bini orang pun nak mengorat jugak ka? Lempang mau??". Serius nampak ganas kan, padahal bukan berani pun nak buat macam tu. Hehehe.

Takkan nak letak sticker kat dahi, "PELISSSSS, JANGAN MENGORAT AKU".

23 comments:

  1. aku cadangkan hang letak sticker kat belakang krete hang cenggini " Ini GC...Saya Sudah Berpunya..www.bukananaktokey.com" hehehehehe

    ReplyDelete
  2. ak igt dlm hati kecil ko msih ade scebis prasaan suke bl ade org swett-sweett
    ko nyesal ke tukar status?
    kahkahkah

    ReplyDelete
  3. cun ler GC ni
    tu psai org mau ngorat... hehe ~

    ReplyDelete
  4. cun ler , tu sebab orang nak ngorat . heheh :)

    ReplyDelete
  5. ko kan cun.tak boleh lawan si HZ!!!

    ini serious.ecewahhh.belanja aku mekdi lepas ni

    ReplyDelete
  6. kikiki...boleh pakai la stail menerima pengoratan masa kamu bujangan tuh. hihihi

    ReplyDelete
  7. ahahhaha adik cun layie .. mcm anak dara tuu yg mereka sweet2 .. heheh

    kalau akak x kena ngorat tapi siap tanyer dah kawin ker ?? ahhahah soklan lawak giler heheheh

    ReplyDelete
  8. nie kira entry nak berlagak ka nak mengada2.............??? ha ha..... (gila tak puas ati tadak sapa ngorat aku)

    ReplyDelete
  9. lelaki sekrg mmg gatal...bini org pun mau sapu...hiks!

    buat dekk jer la...

    ReplyDelete
  10. sahrom - glurrppp.. ni kes nk up traffic ker weh. haha.

    al - aku menyesal tak kawin awal2 weh. haha.

    manje - haha. mana ada manja pun, poyo tu ada ar. ekekeke.

    bungakuning - kah3x, puji ada makna. grrr...

    kila - aku tau hang puji tak ikhlas... uwekkkk...

    GB - haha. tolong jgn gelakkan GC. haha.

    ieda - muka sgt sweet kan, sebab tu ada yg nak ngorat. haha.

    pia - ohh.. boleh jugak hang baca maksud tersirat aku. haha.

    ReplyDelete
  11. kak kb - kak, mgkin ai ni cun sgt kot. ohh.. maafkan ai terperasan. hahahaha.

    ReplyDelete
  12. Pssstt..phewwitt...sorang je ke?..

    ReplyDelete
  13. maksud dia market masih tinggi tuh..perghhh....';)

    ReplyDelete
  14. six september - hot ka warm? haha.

    relevan - sorang? tak lah, berdua nih. haha

    echah mashuri - glurrppp.. kalo encik suami baca ni, tobat kena sekeh kepala jugak nih. haha

    ReplyDelete
  15. nampak sgt kau mengancam..

    dh jd bini org pon, rmai mngorat..grr

    ReplyDelete
  16. ini darah manis, pgtin baru,
    aura manis msti tsbar smpai org mau mgorat.....

    ReplyDelete
  17. kena pakai t-shirt bertulis..

    "saya bini orang, mengoratlah kalau nak makan kasut! sekian.."

    ReplyDelete
  18. pehhhh ni kira gadis hawt lah niewwww..nak ngoratt lewwww pulesssss kehkeh

    ReplyDelete
  19. pehal gua rase cam nak muntah je bile baca lu kena ngorat hah??? hahahahhaha

    ReplyDelete
  20. ado jugak manusia yang buhto mato atinya bila sanggup nak mengorat lu..sedau ke idak lu nie..cis..lawo lagi gua dari lu sampai dorang mengorat lu..buhto mato gaknya depa tuh

    ReplyDelete
  21. okeh la tu... kira saham hang tinggi lagi. Buat dekk aje udoh ler.

    ReplyDelete