Monday, December 6, 2010

Kompang di palu, pengantin malu

Wahaha.. Tajuk macam cipan.. Lantak lah.. Macam best je bunyi tajuk ni.. Ekekeke.. Aritu aku ada janji nak tunjuk gambar kawin kan? Alololo.. Aku malu sebenarnya.. Kang hangpa cakap aku poyo plak.. Nak menunjuk-nunjuk rupa paras yang comel dan cun tu.. Hahaha..


So, dah tengok gambar, kalau jumpa kat mana-mana tu, sila lah tegur aku.. Aku bukan orang yang sombong.. Walaupun muka je serius, tapi dalam hati ada taman.. Ekekeke..














ps: macho tak aku weh? boleh tak masuk Dewi Remaja 2011? har har har.



35 comments:

  1. 2 keping je gambar kahwin?..tak cukup tak cukup..kurang2 20 keping..

    Selamat pengantin baru yerk..!

    ReplyDelete
  2. hawtnye hubby u.. haha *jokes

    selamat pengantin malu.. haha

    ReplyDelete
  3. relevan,

    cukup lah tu 2 keping. byk2 kang, terjatuh cinta lak. haha.


    misz syura,

    hawt? menatang apa tu? hahaha.

    ReplyDelete
  4. adik comel, abang ensem.

    Letaklah lagi banyak gambar2. Apa yg ko nak malukan.

    ReplyDelete
  5. YB,

    haha. malu ahh letak banyak2. sy kan pemalu orgnya. ekekeke.



    sahrom,

    haáh, yg kt kedah kaler purple. hihi.

    ReplyDelete
  6. mmg comel lah anda... tapi nama blog tak boleh blahh.. haha

    ReplyDelete
  7. adik comel ni yang lelaki ker yang pompuan? ;p

    ReplyDelete
  8. weh mana cukup 2..ekeke...cantik ler...baju pun cantik...

    p/s: akak jadi pegi lumut sana tapi bulan januari..akhir bulan camtu la..sebab konvo adik..:)

    ReplyDelete
  9. sah kalau terserempak kat giant manjung nie aku penerajang pungkoq..... dah la kawen tak remind aku, pindah pun tak habaq.... loqlaq toi!!!!

    aku nak ajak kila pi cari hang kat pejabat agama manjung la.... ha ha....

    ReplyDelete
  10. hye2...selamat pengantin baru...u cute lh..hehhe..

    ReplyDelete
  11. cik tipikal - ok apa nama blog ni. sungguh ayu gitu. har har har.


    mak su - yang laki kot. ekekeke.


    kak KB - oh.. akhir bulan januari lak. ok2.


    pia - mujuq aku dh p giant ari sabtu lepas. so, this week mmg aku boikot giant manjung tu. haha.


    kila? tak takottttt... hahaha.


    sharfinaz - hehe. thanks bodek. haha.

    ReplyDelete
  12. hekeleh 2 keping je ke??? letak la 20 keping...cun sehhh lu ni...laki lu tinggi gile...ke lu yang xbrape nak tinggi ?? hehehe

    ReplyDelete
  13. amacam bulan madu???haha
    ni da aktif blogging blk kan?

    jwb la tag aku tu
    cite sume psl kawen ang tu..

    ReplyDelete
  14. fuh! comel lah ko! feeeeeeeeewiiiiittt.. akhirnye dapat gak tengok muka ko... wahahaha..

    Selamat Pengantin Baru!semoga hubungan korang kekal sampai ke akhir hayat.. amin... ' :)

    ReplyDelete
  15. alololoooo .. tomei~tomei~
    (tu tanda aku mitak rantai berlian dari kedai emas tomei)

    hang letak la plk gambaQ baju kaler pupule tu.

    ReplyDelete
  16. hantwo - setannnnnnnnnn...


    Al - alaaa.. nnti free aku jawab k. hihi.


    aida - memang lah comel, kalo tak, takkan nak letak nama gadis comel. aka adik comel. haha.

    * perasan kan.


    sepet - dah! aku malas nk letak gambar kawin lg. cukup la tu.

    *rantai berlian takde, rantai beskal ada ar. mau?

    ReplyDelete
  17. dewi remaja untuk orang yang belum kahwin je la...

    nko ni dah kira disqualified!

    Anyway, Selamat pengantin Baru..

    ReplyDelete
  18. pala maldini - haha. tak kira, nak join jugak!!! uwaaaa... Tq.


    KOG - GC ler tu, apa lak wahida wassinun lak. haha.

    ReplyDelete
  19. wah2..hitam putih ye bju pgntin..comel laaa adik comel weh!hahah..jrg org wat wrna neh,habis2 wrne hijau pcuk pisg.











    aku pun nak khwin jugaklah!aummmm...ahhaha

    ReplyDelete
  20. boleh ar gua taruk gambar lu kat blog gua kang.. tgh tak der idea nak draft post nie.. dapat taruk gambar member kawin pun menarik gak rasanya.. keh3x

    ReplyDelete
  21. tahniah~ comel sangat!!! naik seri pengantin~

    nak gambar lagi!!!!

    ReplyDelete
  22. woww.. adik comel dah nikah!!!

    dah bis honoymoon ekkk...

    aq bru sedaq hg dah update blk...
    hehehe...

    ok,,, nama blog tak lh blah,,tp ok gk,, ang mmg comel pon..

    p/s: ok, sila jgn kembang.. :P

    ReplyDelete
  23. Rasa mcam pernah wa lihat pengantin pompuan ni. tapi dimana erk .... keh33

    selamat menikah der.

    ReplyDelete
  24. aik? 2 keping je. ltk la lg keh2.. alolo comelnya dia..

    beznya kawen hehe. nway, salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  25. wah! akhirnya terserlah kecomelanmu itu :)

    i likeeeeee :)

    ReplyDelete
  26. yehhu adik comel pulak dah nama dia!!
    oke2 nanti aku singgah teluk batik aku singgah jumpa ko ye. Banje aku makan? boleh? hihi

    Selamat pengantin baru! Siye cumil doww~

    ReplyDelete
  27. puhh..memeng comei la lu tuh..yang laki tuh..mmg comei..tergoda aku tgok yang laki tuh..psst..bak no tepon beliau..leh x gua ngorat laki tuh..haha

    ReplyDelete
  28. bdk nie tak bls comment g.. haisss~~
    pnt aq cek ar...

    ReplyDelete
  29. zulaiha-die menjak dua menjak peh kawin nie mmg maleh nak bals komen orang nie..ngah bz watpe la gamaknya tuh..haha

    ReplyDelete
  30. tahu pun tajuk cam cipan.kehkehkeh

    best tak jadi bini orang.lalalalaa

    ReplyDelete
  31. fuyoo...gojes la hang mse kwn....!!!!
    lorh..2 gmbr je??? ish..kedekut la lu nie...gua x puas tgk la weyh..

    ReplyDelete