Wednesday, December 1, 2010

Salam Rindu

Salam rindu dari gua kat lu orang semua. Gua sekarang kat kompeni baru. Orientation sampai hari jumaat nanti. Dan perut gua sangat pedih, lapaq. Anak cacing bagai mengigit-gigit urat perut gua. Cepat lah sampai pukul 1.


Nanti bila kerja gua dah agak stable kat sini, gua janji akan letak gambar kat sini. Lu orang jangan kutuk plak gambar kacak gua ek. Hihi.


Ada masa, gua bersiaran lagi. Tak lupa, gua nak jenguk balik blog lu orang semua. Duit Nuffnang gua cukup dah kalau nak tampung bayar saman gua. Hahahaha.


Esok besday gua yang ke dot dot dot, jangan lupa wish dan bagi hadiah kat gua. Kalau tak, gua merajuk!! Tak mo kawan dengan lu orang lagi. Hahaha.

21 comments:

  1. weh ang dok perak dah ka? next month kak nak p lumut la...kalau ada rejeki jumpa di sana ya...ehehe

    ReplyDelete
  2. kata lepas kawen tamau lu gua dah. ape cer neh?

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir....gile ar hang ni kejap ilang jap ada....kawan2 aku sume dok sibuk tanya mane hang menghilang..aku pun xtau nak cakap ape kat diorg...

    ReplyDelete
  4. oit..kata lepas kawen nak jd pompuam ayu [raudhah]..ni ape cer ni?

    hahahah

    ReplyDelete
  5. salam..saman ada diskaun la nie..cepat la pi bayaq...

    ReplyDelete
  6. salam ziarah sahabat, maaf menganggu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk anda semua penulis blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


    PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHAR! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI >

    http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

    ReplyDelete
  7. salam ziarah sahabat, maaf menganggu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk anda semua penulis blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


    PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHAR! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI >

    http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Lahir..

    aku ucap awal2 la... apa salahnya kalau terawal sehari..

    :-)

    ReplyDelete
  9. uikk perut lu dah sakit..??dah ado ker?berisi mungkin??haha..selamat ulang tahun kelahiran untuk lu esok..nah amik dedak sebagai adiah dari gua

    ReplyDelete
  10. x sabar nak tengok gambar kawen nih!!

    ReplyDelete
  11. haha...gelak la baca komen one2paii uh...ak pun jadi lupa ape nak tlis td..hehe..

    okeh2,,hepi bestday untuk esok ya cik puan comel!muahhh....cium bini org sat.heheeh

    ReplyDelete
  12. weiihh.. aku cadang kan, hang tukar nama blog ni. sebab nya, hang bukan gadis dah pOwn.


    hahahhaa ..

    selamat menyambut hari lahir esok dengan title yang baru. Mrs. Melah.


    :p

    ReplyDelete
  13. Selamat pengantin baru..selamat hari jadi..selamat kerja tempat baru..

    ReplyDelete
  14. seken disember is besday lu kan? so, gua amik chance ni to wish hepi besday kat lu. jgn nakal2... kah kah kah! ;)

    ReplyDelete
  15. keje baik2..


    happy birthday utk besok ...

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir perantin !

    keja elok-elok. Dah ok sok jangan lupa on9 hehehe..

    ReplyDelete
  17. nak wishh jugak lahhh
    eppy bday dear ..
    ermmmm co baru ader orentasi ker ..
    cam kat sek jerrr :)

    ReplyDelete
  18. happy belated der..semoga jadi gud wifeyyyy hehehe

    ReplyDelete