Wednesday, December 15, 2010

Sindrom

Aku sekarang mengalami sindrom tak tau nak tulis apa kat dalam blog. Sebelum aku tekan kat new post tu, aku rasa aku nak cerita pasal video yang aku baru tengok kat facebook. Serius, rosak mood aku lepas aku tengok video tu. Di sebabkan aku malas nak rosakkan hari hangpa semua, makanya tak payah la aku letak video tu kat blog.

Sentap! Rasa nak sula je pompuan yang dera budak kecik tu. Aku rasa, hangpa pun penah tengok video ni kat facebook. Kalau hangpa tengok, tapi hangpa cakap video ni tak bagi apa-apa effect kat hangpa, memang hangpa hati batu. Aku yang berjiwa kental dan mafia ni pun boleh meleleh ayaq mata.

Kalau ada sapa-sapa nak tengok video tu, boleh tengok kat facebook. Aku yakin, hangpa akan jumpa video sorang pompuan tengah mandikan sorang budak kecik, sambil kaki dia pijak-pijak budak kecik tu. Pompuan bangang ni jirus ayaq kat muka budak kecik ni sampai budak kecik ni tercungap-cungap, tak leh nak bernafas. Budak kecik ni merangkak-rangkak nak peluk kaki pompuan ni, tapi pompuan yang aku boleh panggil pompuan celaka ni memang tak dak hati perasaan, memang berperikebabian seperti entri Linglung 2,3 hari lepas.

Arghhh.. demmmm.. Memang aku masih ternampak-nampak pompuan celaka tu pijak budak kecik tu. Maaf, aku tak boleh nak guna ayat yang sopan bila berhadapan dengan kes macam ni. Semoga Allah bagi hukuman yang setimpal kat pompuan celaka ni.

Sudah lah. Aku harap Malaysia menang menentang Vietnam. Ingat janji kerajaan, nak bagi RM 5000 untuk setiap pemain kalau menang. Bonus hujung tahun. Main pulun-pulun, dapat bonus nanti, shopping pulun-pulun jugak.


Sekian dari aku yang tak dak mood.

13 comments:

  1. owh,bab2 mcm nih aku memang xcekal.dulu ade skali kwn aku bagi tengok video budak kene pijak2 ngan 1 geng ni patu kene baling batu sgala.aku 3 4 ari trauma.sejak 2 memang xmau tgk video xsemenggah mcm tu.hu3

    ReplyDelete
  2. pompuan tu mak dia ke? kalau mak, mmg super b@#$..gua dah melas nak sebut benda alah tu, otak gua jadi jem lepas dah banyak sgt sebut...hahaha

    ReplyDelete
  3. oh yang tu aku pun nangis.tengok gajah beranak pun aku dah melalak

    ReplyDelete
  4. Gua belom tgk lagi pasal gua bercuti dari berfesbuk. Papehal, nanti gua cek balik.

    Gua nengok bola ptg ni dari jauh saja. Gua harap pon Malaysia mng pasal nanti gua pun boleh shopping pulun2 gak.

    ReplyDelete
  5. gua pun geram tgk video porno tu...kali gua ade kat situ dah tentu gua repot pulis...sgt2 chilake btul arghhhhhhhhhhh!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. baguih gak hang tak letak video tue coz opis aku dah blocked semua video....termasuk tiubawak...huhuhh

    ReplyDelete
  7. ni yang dere mase madi tuke? kalau yang tu even nmpak x ganas mane tapi cukup pundek jiwe dan rage pempuan tuh..tapi ade satu video yang siap pijak2 budak tu lagi haram

    ReplyDelete
  8. akak tak berani nak tengok2 video2 cam tuh yg ade kat FB.. nanti BP akak tak pasal2 naik.. perangai manusia sekarang memang kalah perangai setan.. tu yg x berani nak tengok sampai sekarang..

    ReplyDelete
  9. Ya Allah, kesian betul.. mmg takde hati perut langsung..

    ReplyDelete
  10. aku dah tengok..... pompuan tu bukan celaka la..... dia betina garit nak haramjadah!!!!!

    ReplyDelete
  11. memang pun...sakit nyer hati tgk..terbayang2 muka budak tu tercungap2...

    ReplyDelete
  12. aku nk tgk gmbr ko kawen...plz...share la dlm blog...ea???

    ReplyDelete
  13. aleen - aku rasa down plak lepas tgk video tu. ahh.. lepas ni aku tak mo tengok lagi bnda2 camni. ruined my day, ayah aku kata.

    linglung - btl bro. kalo kita asek sebut menatang haram tu, nanti otak kita jadi lem. keh3x.

    kila - apa kes dgn gajah beranak lak wehhh? haha. senget la hang ni. ;p

    msgoodnite - lu tengok la der. then, lu bgtau apa perasaan lu lepas tengok video tu. rasa nak pijak je pompuan tu.

    hantwo - video porno? apakah? gua tak ckp pasal porno okehhhhh... haha.

    sahrom - aku serius tak mo letak, nnti org len tengok, akan merosakkan hari org len lak. baik tak payah. ;p

    hentakbelipat - yup, yg tu la bro. mmg aku rasa sgt berdukacita dgn tindakan pompuan bangang tu.

    kak nafira - org peknen tak payah tengok la kak. nnti tak pasal2 BP naik. elakkan.

    hanis azla - itu la sifat berperikebabian.

    pia - aku malas nak tulis yg advance2, kang ada visitor aka laki aku baca entri aku, mmg aku kena tutup blog. haha.

    kak KB - ohhh..dh ramai kan yg tgk video tu. kesian kan?? tergamak betui depa ni. tak dak hati perut!

    aliesya amani - padan muka! aku dh letak. lu dh melepas der. haha.

    ReplyDelete