Tuesday, January 11, 2011

insaf, tak mahu seksi lagi!

sejak beliau lahir kat muka bumi ni, beliau memang masuk kategori seksi.
bogel tu bagi beliau, adalah biasa-biasa saja.
beliau langsung tak ada rasa malu.

tapi kini beliau dah insaf.
cukuplah kalau dulu beliau seksi-seksi.
sekarang sempena tahun baru 2011, beliau ingin berubah.
berubah ke arah yang lebih baik.
beliau nak jadi muslimah sejati.
perempuan yang baik adalah untuk lelaki yang baik.

lihatlah transformasi beliau, sebelum dan selepas beliau insaf.


sebelum insaf.



'awak dekat, nanti sy tendang awak. tengok kaki saya nih.'- kata budak
itu seandainya ada yang berani dekat.


hampir-hampir nak insaf




'saya masih tak ada gigi'




'saya rimas tak tau pakai tudung macam ni. tudung macam dato'siti nurhaliza tak ada?'



sesudah insaf




'salam semua. saya dah insaf, saya janji takkan seksi lagi'.






29 comments:

  1. Belikanlah dia tudung ariani hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..pakaikanlah dia baju kurung kedah..
    p/s: apsal tukar wajah blog???

    ReplyDelete
  3. kah kah kah, kau main²kan je budak kecik tu ye!

    ReplyDelete
  4. hehehhe...saya & wife pun ada pakaikan tudung kat anak lelaki saya umur 2 tahun ni..saja try test...

    ReplyDelete
  5. Tomelnya! Hehehe :D Shag mai dr belog Kila. Katanya, laksa GC sedap. kiki :P

    Entri terbaru Shag : Dato' Siti Nurhaliza dan Nurul Syakirin. Ada kaitan?!

    ReplyDelete
  6. kehkeh..comel..tapi bagus la mase kecik dah bagi clue2 suruh pakai tudung..xde la liat beno nanti

    ReplyDelete
  7. koh3x!!! sok zahra besaq,siap laa hangg!!

    ReplyDelete
  8. arghhh.. penat gila dah reply komen semua org td, tengok2 tenet tak connect, terus hang. bodo punya tenet.

    ReplyDelete
  9. Bagus2 begitulah..jangan seksi seksi..nanti uncle jentik hidung tau..

    ReplyDelete
  10. WOW..KILA buat entri khas utk hang la..baguih nor....

    ReplyDelete
  11. relevan- meh sini nak jentik hidung uncle balik. haha.

    sahrom- dah baca. haha. hampeh je.

    ReplyDelete
  12. hahahhaaa..gambar yg pakai tudung pink belang hitam tu sgt lah comeyyyy...aku geggeeettt kang pipi & jari dia...mesti ko x kesah kan?

    ReplyDelete
  13. ujee-nak rasa kena lempang dgn aku, try arr. grrrrr.. aku garang, sbb aku syg sgt2 budak kecik ni.hehe.

    ReplyDelete
  14. serkup belakang je. cukup aa..hahaha~

    ReplyDelete
  15. aiseyh cumel sungguh..lu beli die selendeng la weyh kasik anggun lebeh skett

    ReplyDelete
  16. pipi dia aku gerammmmmm
    aku perasan dagu dia ada lekuk. kannnnn??? ka aku salah nampak



    cewahhhh tukar background tuh

    ReplyDelete
  17. bagus..lu pun kena la berubah..jangan jadi cam die lagi..janji tau..? bgus2

    ReplyDelete
  18. kekeke...
    bertuah punya makcik..

    comelnya dia...
    geram betul kat pipi tu..

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum,

    Gadis yang Comel...jenuhla pipinya kena cubit...

    ReplyDelete
  20. kiut nye weiiiii ... geram ngn pipi dia tuh..

    salam ustajah.

    ReplyDelete
  21. nape tangkap kepala je??? kalo tangkap 1 badan mesti kantoi sebab pakai suar pendek hehehehe...

    ReplyDelete
  22. mario- marilah kita sama2 menginsafi diri. ;p

    GB-serkup belakang ka serkup kepala? haha.

    days-aku nak bg tudung bawal aku yg lama2.haha.

    six september-haáh, dagu dia lekuk. mewarisi dagu aku jgk tu.haha.

    tukar cat sikit derrr.. hihi

    one2paii-ciss betui. aku mana ada seksi woi. lempang kangggg..

    kak reen-ni yg dok teringat kt dia sgt2. huhu.

    platipus-merepek! ni anak sedara okeh. ;p

    cikgu ahmad humairi-ni budak2 kecik sllu picit pipi dia. kesian zahra. hehe.

    sepet-salam kak cepet.haha.

    hantwo-lu jgn ngada2, dia agak seksi masa tu. haha.

    ReplyDelete