Friday, January 21, 2011

jangan sampai aku terberak di situ

hampeh punya lif
asyik-asyik rosak
nama je tinggal kat apartment
tapi servis macam haram
macam duduk flat cap ayam

1, 2, 3, 3A, 4
apa motif letak level 3A
letak je la 1, 2, 3, 4, 5
tak pasal-pasal aku pulun mendaki sebab rumah kat tingkat 4
kalau lah aku nak terberak masa tu
confirm aku akan berak depan lif
padan muka!!!

memang ar tak senonoh
tapi aku nak tunjukkan tanda aku protes dengan management tempat tu
budusss!!!
nampak sangat kecik-kecik dulu tak makan kismis

ingat senang nak panjat ke tingkat 4 tu
perlukan stamina dan ketahanan badan yang tinggi
avang jangan la kutuk bini avang yang tak pernah exercise nih
kalau dah daki 4 tingkat aka yang sepatutnya 5 tingkat
pankreas pun boleh tercabut

ohhhh...lupa hari ni hari isnin
patutnya tulis entri yang lebih sopan
maaf!!!
sila baca kat blog lain
hari ni tak ada entri sopan kat sini

yang bestnya management tempat ni
saman parking pun ada
haha
mengalahkan majlis perbandaran pulak

19 comments:

  1. pala otakkkk hari isnin. hari ni hari jumaat woi!!!gilaaaaa kau



    KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH

    ReplyDelete
  2. kita pon confuse napa umah mak no 11 A, awat tak letak no 13 aje kan senang... hihi

    ReplyDelete
  3. huhuhu kang kutuk orang yang dok flat ke??
    aku terasa gile sebab aku dok flat... :(

    ReplyDelete
  4. itu kan majlis perbandarn manjung punye kje saman menyaman nie..apa kata hang saman dia semula hahahaha

    ReplyDelete
  5. isnin?
    apa kejadah nye?
    jumaat weeiiii. balik-balik baca yassin~

    ReplyDelete
  6. woiiiii. jemahat ok. jemahattttt.

    ReplyDelete
  7. eleh,brani ke berak depan lif..aku xcaye.hu3

    ReplyDelete
  8. hang at least bley gak bawak masuk keta...... aku ngan kila kena menapak dari luaq tu nak pi umah hang tau!!!! kalau lif rosak aritu memang kami balik beli laksa kat lumut ja la.....

    ReplyDelete
  9. saman parking tu cam kat asrma utm ja.hhahahahahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha
    baru tingkat 4!








    umah aku tingkat 13 woiii!

    SELAMAT HARI ISNIN!!!

    .

    ReplyDelete
  11. keh2
    kat malaysia orgnya pantang dgn no 4 la.. sbb 4 dalam bahasa cina mati.. jadi drg tukar 3A.. almost all building camtu..

    kalau kat luar negara pulak drg cuak ngn no 13 ni..
    hehehe

    ReplyDelete
  12. semenjak kahwin ni kemaen garang dia akak kecik ni kan?

    ReplyDelete
  13. alaa...anggap ja la mcm bersenam...dah hari2 asek melingkaq jaaa...hahahhaa!!

    ReplyDelete
  14. hahahaha... sampai tak ingat hari dah.. baru lif rosak~ kalo lif tuh memang x de tak tau lah jadik ape~

    ReplyDelete
  15. dey jumaat la dey!!!

    pemaju projek tu sapa? mau check. macam haruns je!

    ReplyDelete
  16. ehehehhe...
    ni mesti kes smlm coz coti...kak arini jumaat le..hhehe

    ReplyDelete
  17. kah3x... hampeh kena kutuk.. oiii.. igt la arini ari jumaat, tp pehal jari p taip hari senin... ngoks betui.. urat memori dh putuih sebab penat naik dan turun tangga... haha

    ReplyDelete
  18. aq tingkat 6, tak hran pon wei...
    oooo,,, glogan bini2.. biasalah... hahaha

    sja la, aq nk abaq kat hg, bkn hg ja ada anak mnakan comel... hahaha..

    ReplyDelete
  19. pelik pulak aku, selalu nya kalau ada 3A.. nombor 4 yang takde..

    ReplyDelete