Wednesday, January 19, 2011

taip-taip padam

taip-taip padam
taip-taip lagi dan padam
idea tarak
rasa macam nak kena hapdet seminggu sekali
lagipun blog tak hot, tak femes, rasanya takdak yang mai sini


pesanan buat nuffnang, woi.. bila mau bagi cek aku ni hah?? 2 keping!! aku nak beli henpon blekberi nih. blekberi made in China pun tak pa.

(jangan suruh aku belanja, kan dah bagitau nak kena beli henpon blekberi. kalo tak, susah nak telefon mak ayah kat kampung) -  statement seorang anak yang baik. keh3x.




gambar tak ada kena mengena

20 comments:

  1. yeah..nnti buat netri khas mengenai belekberi hang tue erk.....

    ReplyDelete
  2. eleh... GC kalo nak tepon mak guna hp cap ayam pon boleh la... hehe ~

    ReplyDelete
  3. haha! type la entry pasal raja lawak... kan skrg tgh hangat pasal raja lawak.. XD

    ReplyDelete
  4. ouh blackberi dalam idaman? dah nak beli ke? jangan beliiii!!! nanti daku jeles. sobs

    ReplyDelete
  5. blackberi ... oh blackberi ...

    lps ni, blog update ad kua : sent via blackberi.


    wallaweiyhhhhh !!!

    ReplyDelete
  6. oh! terus teringat nak tulis surat kat nuffnang pasal BE..

    ReplyDelete
  7. sahrom- caya lah sangat yg aku nak beli blekberi. haha. tak koser. baik blanja diri sendiri makan sampai pengsan. haha.

    manje- nanti nk MMS, video call dgn mak ayah tak leh lak. (macam mak ayah pakai henpon canggih.haha)

    aida- aku tak tengok raja lawak.umah takdak astro. haha. sedihnya. huhhu

    nita- haha. ko beli la pakai duit ptptn yang banyak itu.

    sepet: perli aku kaw2 hang ni. haha.

    ReplyDelete
  8. MDT- mak aiii.sampai nk tulis surat kat nuffnang. ok,kem salam kt geng nuffnang.hehe

    ReplyDelete
  9. blogger selalu cakap pasal nuffnang...ada tak dpt byk imbuhan dgn google add ?

    ReplyDelete
  10. Nanti dah beli belekberi tu, tunjuk mai kat sini...!

    ReplyDelete
  11. perghhh..blnja gak blackberi.kan dpt check 2 keping;p

    ReplyDelete
  12. elehhh merajuk plak. ni misti avang ostesyen ni...

    ReplyDelete
  13. tak hot, tak femes.. tapi, ada orang mai no..

    ReplyDelete
  14. tunggu 2 chq??? lumayan tuh~ mueheehhe

    ReplyDelete
  15. aku pulak padam padam taip. padam padam taip. huhuhU~

    ReplyDelete
  16. beli blurberry laa wey...buleh tgk tv skali lam tu..miahahaha!

    ReplyDelete
  17. nanti aku nak pinjam seminggu blekberi tu. boleh?

    ReplyDelete
  18. dah nampak dah tu... blekberi dlm tangan hang! hehehe

    ReplyDelete
  19. tepon mak guna tepon apa ja xpa, yg penting leh dengaq sora mak kesayang :)

    ReplyDelete