Tuesday, February 22, 2011

tak suka layout baru?

tempat aku dating



hemoii hemoii hemoii
banyak cekadak ye cakap layout baru aku tak lawa
nak kena jumping turning kick lah tu
kalo nak kena, hah sila dekat
hah, dekat lagi sikit

eh, lawa apa layout baru aku ni
mengancam apa
bijik-bijik polkadot
macam taik musang bulat-bulat

layout baru ni agak classic sikit
dolu-dolu punya stail
kena la retro sikit
baru nampak menarik tertarik dan sangat da bomb
kalo tak ada layout dolu-dolu
mana la nak ada layout baru macam sekarang ni

ni la yang tun mahathir kata nih
melayu mudah lupa
lupa pada yang lama
asyik dok teringat yang baru
maksud aku, terlalu mengagungkan layout baru
sampai melupakan layout lama yang agak bergaya

ok, aku yakin blog aku sangat bergaya sekarang
gaya, mutu, keunggulan, itulah belog GC
hihi

23 comments:

  1. tak mo..takmo..takmo..nak lay out lama huhuhuhhhh

    ReplyDelete
  2. saya suka.tidak sesak dan tenang~

    ReplyDelete
  3. sahrom - haha. kepochi hang ni. biaq p la layout ni, lawa apa. haha

    bujal - yessss... like bujal..

    ReplyDelete
  4. tak cantikkkkkkkk....

    old fesyen....ekekke..

    bagi la kalerful sikit...hidup ni kena berwarna-warni...

    ReplyDelete
  5. retro apa . teeheee . baru lah cepat loading . :)

    ReplyDelete
  6. gaya mutu keunggulan tu slogan dunhill ke benson & hedges ek?

    ReplyDelete
  7. kak KB - haha. kak boleh kawan dgn sahrom... haha.

    sarah - hehe. cepat loading kan. bijak. bijak

    KOG - ntah, rokok punya lah. tp x igt jenama apa. keh3x.

    ReplyDelete
  8. terus terang gua nak kabo.. layout nie tak lawo la.. keh3x

    ReplyDelete
  9. heheheh...

    xpela..asalkan kamu eppy..saya eppy..

    xkisahla layout mcmna pon..heheh

    ReplyDelete
  10. cun dah layout baru nih.. ehh gamab tpt kamu datinmg tu macam dalam citer Hantu kak limah balik umah laa.. yg awie lepak ngan hantu gf dia tu..kann..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum,

    demi setiap yang baru....kan menjadi lama...

    ReplyDelete
  12. hahahah aku nak kutuk leh tak?? cam layout orang tua je lalalalalalal....

    ReplyDelete
  13. x sesuwai!!! kena yang kalerful sket~ muahahaha

    ReplyDelete
  14. elok apa lagu nih.....??? ha ha.... lama ka baru ka lantak ah!!!

    (aku TERpaksa komen walau tak suka layout ni.... amik ati)

    ReplyDelete
  15. kojaq la sapa tak suka layout baru aku nih... haha...

    ReplyDelete
  16. aku nk cakap tak lawa gak. hehehe...



    .

    ReplyDelete
  17. nak mogok jugak!

    layout ni macam tempe! tapi tempe sedap. eh?

    psstt..betul ko dating kat situ? bagitau kat mana. aku nak gi dating situ gak amik berkat. heheheh~

    ReplyDelete
  18. macam dah lupa layout lama macam mana.

    T__________T

    mana ade layout! itam jek!

    ReplyDelete
  19. sapa cakap layout aku tak lawa, nampak sangat jelesssssss... kah3x.

    GB - tempat dating tu macam seram dowhhhh.. haha..

    ReplyDelete
  20. layout lama tak berat. jadi aku suka. hang suka dak aku suka ni.

    ReplyDelete