Tuesday, March 8, 2011

Rugi kalau pasang NuffNang pada blog tapi takde income. Kini rahsia NuffNang terbongkar!

Nampak tajuk kat atas ni rasa macam nak penyepak je manusia-manusia macam ni
Hahaha.. Emo pulak!
Ni manusia mana yang mai belog GC dok buat hawaqqq macam ni
Sila rujuk kat shoutmix belog GC tu ye

Rahsia Nuffnang bagai
Mai tunjuk sikit kat aku berapa BE hangpa ada
Ada aku kesah kalau aku takdak BE langsung
Kahkahkah

Dah la siap perli-perli aku
Statement "Rugi kalau pasang NuffNang pada blog tapi takde income" tu memang menusuk kalbu
Tapi, ada aku kesah??
Aku nak berblogging secara sihat
Sebab aku blogger yang hebat
Kahkahkah



Ni bukan duit aku. Sumber dari bank pakcik gugel.

32 comments:

  1. kata "ada aku kesah?"... tapi, ayat tu macam marah je... hehe!

    rezeki masing2 weh..

    ReplyDelete
  2. cek nuffnang saya ada rm8500~tapi dfalam bentuk halimunan lah~haha~

    ReplyDelete
  3. HAHAAH....ak dah nampak kat tepi tuh.biorla xdpt duit pun.kalau duk menipu sini sana.keh2

    ReplyDelete
  4. Adha Ku Kay Syah - Nama baru dalam Raja Lawak Astro...

    ReplyDelete
  5. beb... tu bukan ayat perli aku rasa. tu ayat menjentik.

    ha ha.




    .

    ReplyDelete
  6. Nak noreh musim daun getah meluruh..

    ReplyDelete
  7. power seh..mulut yang berkata-kata tu.. Rezeki memasing. Kalau dah rezeki kita ada,insyaAllah.. :)

    Entri Terkini: Khurafat..ada ke puja pokok petai??konfius jap.

    ReplyDelete
  8. aku rasa kalau dapat nuffnang sebulan RM 2000, boleh la aku benti keje hahahahhahah....

    ReplyDelete
  9. haha
    jgn terasa sgt GC
    mcm la ko sorg cmtu

    biase la tu da nme pon iklan

    ReplyDelete
  10. Hehehehe sabor jer lah.

    Gaji sendiri ada, takkan nak terdesak sangat bab Nuffnang nii..

    Hari Wanita Sedunia ke-100: Aku Bangga Bermula Sebagai “Nor”...

    ReplyDelete
  11. dia xd sumber lain. tu sebab kasi bakar sket kat hang.


    hahahha ..

    ReplyDelete
  12. Gua pun dapat cmtu gak...haram jadah ape ntah nak buat duit banyak ngan nuffnang...baik gua wat bisnes bundle lagi bagus :P

    ReplyDelete
  13. hahaha.. sabar k~ usaha lebih gigih lagi~

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah gua dah kayo..cukup rezeki..dan mampu untuk menanggung anak2 lu bila nak manikoh kelak.,.hahah(gelak bangga diri)

    ReplyDelete
  15. dia cuma nak menolong agaknya tu.. kita bersangka baik ajelah kan..

    ReplyDelete
  16. -saya tak pasang iklan pun kat blog saya, belum terfikir lagi.

    -tak paham sebenarnya pasal BE tuh semua..hahaha..

    -bila GC dah kaya, sila ajar saya ya, mcm mana nak kaya dgn nuffnang ni..nanti saya belanja kepsi..miahahaha

    ReplyDelete
  17. eceh,bloger hebat nih.takot ouh!hu3

    ReplyDelete
  18. blogger hebat aje yg tak kesah nuffnang semua ni.. ahaks!!!

    blogger gila duit mmg gile nuffnang.. tapi bior le deme, agaknye tak cukup duit kot nak beli pampers anak deme tu..heheheheheheheh

    ReplyDelete
  19. itu taktik betul ke taktik kotor dia guna tu...?

    ReplyDelete
  20. macam-macam dorang ni... tetiba baru teringat.


    errr..sejak tukar template ni, lupa pulak nak masukkan si nuff tu..

    ReplyDelete
  21. pala maldini - ok, sebenarnya memang aku kisah. haha.


    bujal - ok, nnti kalo dah tak berhalimunan, kita kongsi ya. haha

    ReplyDelete
  22. Kak KB - haha. kan.. bukti kena ada.


    echah - camne diorang buat eh? blogwalking smpai pengsan ka apa? hoho

    ReplyDelete
  23. cikgu - nice jugak nama tu. haha.


    kak tasek - eh, bukan ayat penendang ker tu??? hahaha


    relevan - haha. sebelum ni dah kayooooo.


    nur hanani - biaq ja depa dapat duit byk2.

    ReplyDelete
  24. sahrom - haha. sbln rm2000? gaji hg sekarang lg tinggi dari ni kan.. haha.


    Al - baiklah, aku tak terasa. aku cool je nih. hihi.


    kak azieazah - tapi, kalo masyuk, syok gak. haha.

    ReplyDelete
  25. sepet - setuju kata2 mu itu. ahha.


    hantwo - lu pun dapat? haha. padan muka.


    kak nafira - tau la akak baru dpt BE. hihihih

    ReplyDelete
  26. one2paii - hahahaa. tak koser nak layan org kaya macam lu. haha.


    kak hanis azla - think positive kan.. huhu.


    daddy ziyyad - haha, takdenya boleh kaya dgn nuffnang ni bang oiii. ok, blh blnja kepsi skrg tak? haha.

    ReplyDelete
  27. aleen - cehhh.. perli aku ye..


    lurpak - haha. alamak, kena la tlg deme beli pampers anak deme ni. kannn?? haha


    sham - ntah la bersih ka kotor. haha


    kak reen - ok, cpt letak. mana tau ada BE nuffnang nk bagi. hihih


    mawar berduri - rasanya orang ni mmg masuk byk blog.

    ReplyDelete
  28. ahah! tgelak bc kmen bujal..
    kalo b'blog krn duit nti jd stress..
    baek ilek2 je.ade ms kite hapdet..ade ms jjln jenguk kwn2..

    ReplyDelete
  29. aku xpercaya lg dah dgn nuffnang ni..buang karen! hehe..

    ReplyDelete
  30. baru je follow GC menjadi ke-400. waahh..ramainye geng tak suka mandi kat sini..hu3 :)

    ReplyDelete