Saturday, April 2, 2011

blog blogger blogging blogwalking

1) Gua dah delete shoutbox kat blog gua. Macam haram je bila ada yang masuk blog gua takat nak cari shoutbox. Tak ada promosi percuma dan jangan buat ayat skema, "hey, nice blog", konon2 gua rasa hepi gila vavi sebab ada orang yang puji blog gua sangat nice dan harap gua visit lu balik. Hahahha.


2) Gua sangat menyampah bila tengok blogger yang gila buat entri lucah semata-mata nak up traffic. Aiyoooo.. Gila traffic kah? Ohhh.. nak cash out nuffnang yer?? Ok2, teruskan buat entri-entri lucah. Lu nak cek nuffnang kan.. Ok2. Gua paham.


3) Ok, gua memang perasan macam gua ni penulis blog yang bagus. Sapa follow blog gua, gua buat vodoh je. Itu memang feeling manusia yang perasan bagus. Hahaha. Mesti lu harap gua folo blog lu balik kan??? Hahahaha. Tak, dulu boleh lah. Tapi di sebabkan gua feeling bagus, feeling best, gua tak folo, melainkan gua rasa suka dengan entri-entri lu, lu pulak suka komen-komen kat blog gua, baru gua masuk blog lu. Hihihi. Lu tahu, berapa lama gua folo blog Tasik Merah tu sampai dah dekat setahun lebih baru dia folo balik blog gua. Ada gua kesah sebab dia tak folo blog gua? Takkkk... Tapi di sebabkan gua suka blog dia, gua tak kisah pun dia folo blog gua ka tak. Pahammmm??


4) Itu je nak cakap, sapa rasa nak kutuk gua, sila kutuk. Gua senang hati takkan delete lu orang punya komen. Kalau ada sapa2 nak tambah apa2 komen yang bernas pun boleh. Suka hati lah. Jadi lah penulis blog yang berhemah.

19 comments:

  1. eiikkkk..ada lagi lah shoutbox tu..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tasek gemer !
    dia memang sempoi kan ?








    bini angkat maher zain,
    senyum jangan tak senyum.


    haha..

    ReplyDelete
  4. aku sokong seratus juta kali entry ni. terimas la sebab meluahkan on behalf of aku. haha!

    ReplyDelete
  5. apesal still ada shoutbox lagi?XD

    ReplyDelete
  6. Gua blogwalking sambil ngorat ..

    ReplyDelete
  7. btol tuuu.. aku pun menyampah tgk org tetiba shout "hey nice blog, come and visit mine"... chehhh..

    eh, aku suke blog ko, aku dah follow lom blog ko eh?


    org gile traffic mmg mcm gitu.. nak kaya beratus je pun.. kannn?

    ReplyDelete
  8. hahahaha gua siyes stuju dgn lu der..huuu

    ReplyDelete
  9. hang tak folo aku punnnnn. merajuk ahh. kahkahkah.

    ReplyDelete
  10. 1) xpenah nak letak shoutbox. orang femes2 je ade. keh3x

    2) pelacur blogger. thats it.

    3) same hereeee! wee hoo! baik orang tu betul2 follow daripada setakat 'follow' jek.

    4)delete, siap!

    ReplyDelete
  11. kakaka

    sy letak shoutbox
    utk org yg suka komen
    kat entri:


    HAI DAH FOLO SINI
    NANTI FOLO BALEK YA

    ...

    bila dh letak shoutbox
    biarla dia tempek situ
    nyibuk je nak komen entri

    padahal tak bace pun!!


    eh. emo. bai!

    ReplyDelete
  12. keh keh keh, baguih jugak ada orang nak sound mcm ni.aku pun menyampah gak yg spesis masuk blog tp takat nak blogwalking kat shoutbox je.rasa cam haram.

    ReplyDelete
  13. sy pun buang shoutbox... sbb lama2 mls nk tgok... bole pulak org duk promote2 iklan ke menda ntah. mcm pa ja

    ReplyDelete
  14. hihi. dh buang shoutmix tu. entri ni auto publish, lupa lak nk buang. ekekeke.

    ReplyDelete
  15. heii..
    dah lama aku tak mengkomen belog kau nih~ kau tak rindu aku kan? aish..aku tau ko mmg camtu..

    GC-
    Shoutbox tu utk org yg malas baca entry ko ah..hehe

    ReplyDelete