Tuesday, April 12, 2011

datin

mak datin ni pergi rancangan tanyalah ustaz kat tivi sembilan ittewww
mak datin nak tanya soalan
jadi bila nak tanya soalan, haruslah perkenalkan diri
sopan sikit, ada adab

mak datin kata,
assalamualaikum ustaz, saya ingin tanyakan soalan (ate udah nama rancangan tanyalah ustaz, tanya je laaaa)
saya puan... errr datin limah dari persatuan datin-datin peringkat daerah Manjung
bla bla bla bla (sudah lupa soalan mak datin tersebut)


cemana la mak datin ni boleh lupa status dia nih????
agaknya baru seminggu jadi datin kot.. ekekekeke...

motif cerita ni?
saja lah.. bukan senang yu olls nak dapat title datin
ko ada????
wahahahaha

sekian saja entri keji dari saya, puan GC. ehhhh.. datin GC. baiiiii....

28 comments:

  1. datin baru dapat title kot~~

    *kalau ikut etika masa perkenalkan diri kita tak payah nak sebut title kita~~terus cakap nama~~

    ReplyDelete
  2. hohoh..bile punye tanyalah ustaz nie? mlm td maera termiss sb tido awal..

    Yang Comel
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  3. ini pesen datin yang tak nak riak ni...

    ReplyDelete
  4. Saya kalau perkenalkan diri pun, jarang nak pakai tittle Dr tu...

    Takpe lah..teruja dpt Datin tu.....

    :P

    ReplyDelete
  5. dz- ketahuilah, saya ketawa besar dalam hati kalau orang perkenalkan diri sebut gelaran dr, hehehe (sorry!)

    tak-main-datin-sebab-title-free,
    datuk kog (tapi kog punya datuk dah meninggal)

    ReplyDelete
  6. kdg pelikkan dalam rancangan mcm ni.. dah sah2 dok promo tetamu dari persatuan itu ini.. bila nak tanya soalan nak juga sebut lagi saya dari persatuan itu ini.. alahai..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Datin GC,

    ...anugerah dari saya...terimalah seadanya.

    ReplyDelete
  8. hai, datin GC. lama tak berjalan dan baca blog yu.. ai membizi sejak dua menjak ni.. baisalah. persatuan datin kat tempat ai ni, byk sangat nak buat kertas kerja.
    yg benar,
    datin CT

    ReplyDelete
  9. saya..err..i..Datin seri hani.. bley??

    hahahah... xyah mention datin lg afdal..ye dak..

    ReplyDelete
  10. hahha,okla..berangan dulu t bru dpt toi..

    ReplyDelete
  11. eleh...datin tu ingat,ustaz tu xdak pangkat datuk ka kt depan....haha!

    ReplyDelete
  12. beb..
    aku pun tgk gak tanyalah ustat tu...

    mengada, kan nk kabor dia datin...?
    heh.




    .

    ReplyDelete
  13. bujal - eh, kata kamu berkurusussss???


    khumaera - ni siaran ulangan rasanya.. dgr pagi2 sebelum pi kerja.. hihi..


    pala maldini - haha. yo lah tu.

    ReplyDelete
  14. daddy ziyyad - sy pun ada datin, tp malas nk riak. hahaha.


    kog - haha. sy pun ketawa juga. kalo kog dapat title datuk, sy nak autograf. :-))


    kak hanis - itu lah.pehal nk kena bgtau nama2 persatuan eh, tnya soalan dh laaa..

    ReplyDelete
  15. cikgu - pggil sy hajjah GC. hahaha.


    datin hanie - org kedah kata, cewi. hahaha.


    alien - huhuhu.

    ReplyDelete
  16. nusha - eh, tak der pun takpe title2 nih. hihih. tp kalo nak bg, ok je. haha


    kak anis - ntah2 ustaz tu ada title datuk seri ustaz ka hapa.. wahaha..


    kak tasek - haaa. kan.. mcm dia je ada title datin. kita pun ada kan datin tasek merah. hihih

    ReplyDelete
  17. selama ni orang dok tanya datok ajeee.. sebab laki dia yg dpt title.. dia tu menumpang aje title datin.. tu pasal dia naik syeikh nak introduce diri sendiri.. hehehehe

    ReplyDelete
  18. AKU TAK SEBUT PUN NAMA AKU gb SEBAB NAK LOW PROFILE.

    *ALAMAK BIG CAP, BIOR LE EK~

    ReplyDelete
  19. Salam...dulu big bos sy punya bini dah Datuk Seri dia encik jer.. Patutnya org gelar dia Datin Seri huahuahua..tanyalah org Maybank nun.

    ReplyDelete
  20. die DATIN..kite datuk biarkan la hehe.poyo la mak datin tu.beriye hehe

    ReplyDelete
  21. cis!murka btul aku baca en3 nih.hu3

    ReplyDelete
  22. datin2 sekarang suke bela anak ikan..hang jangan cenggitu taw heheheheee

    ReplyDelete
  23. eeee tak sedar datin kat dunia je...ekekeke

    ReplyDelete