Wednesday, April 20, 2011

MC

Hari tu saya pergi check up macam biasa
Tapi saya rasa nak rileks-rileks di rumah
Macam la kat rumah saya ada jakuzi bagai
Tapi saya sangat suka berada di rumah saya

Saya cakap kat misi kat klinik kesihatan
Saya nak MC hari ni sebab saya malas nak kerja
Kakak misi cakap, MC tak ada dik, time sleep je ada
Saya kecewa

Tapi saya bijak
Balik dari klinik kesihatan siti_awan
Saya terus ke klinik panel company saya
Lega, tak ada orang masa tu

Saya cakap kat doktor
Tadi saya muntah doktor
Doktor kata, aikkk.. dah berapa bulan pun muntah lagi??
Saya cakap, ohhh.. saya tak tahan, rasa loya dan muntah masa berus gigi

Tapi memang saya loya, cuma tak muntah.. ekekeke
Terima kasih, doktor bagi cuti 1 hari

19 comments:

  1. cikgu,

    haha. cukup lah tu. nanti saya berlakon lagi. ekekkeke


    kog,

    boleh dapat anugerah pelakon terhebat.

    ReplyDelete
  2. saya terbaca muntah berus gigi~~~baca balik~muntah masa berus gigi~~haha~~~

    ReplyDelete
  3. Emak Adam dulu muntah2 pun tak dapat MC.







    Sebab dia tak kerja ngeeeee

    ReplyDelete
  4. awak tak mintak seminggu je heheehhehe........

    ReplyDelete
  5. pandai je bab ngelat ek..

    p/s:mcm pantun pon ade ak bace entri ni

    ReplyDelete
  6. bijak dia cari cuti.. he.he.. selamat berehatlah yer..

    ReplyDelete
  7. Jangan tertipu bahawa doktor itu berjaya ditipu..hahaha

    Kalau gi klinik kesihatan gomen, jangan mimpilah dapat MC..selagi tak nazak! :P

    ReplyDelete
  8. muntah pun boleh MC eh ?

    boleh aku try trick ni pula... selalu pakai trick cirit-birit dan sakit kepala.. boring juga..

    haha!

    ReplyDelete
  9. hahahhaha.. inilah namanye MC mengelat..sis pon slalu gak buat..muahahaha..

    ReplyDelete
  10. hahaha keji tahu!

    enjoy ur MC. =)

    ReplyDelete
  11. tak dapat aku bayangkan camanala muka toya GC masa nak minta MC tu ye...heee

    ReplyDelete
  12. aku kalau malas gi kerja, aku mmg tak pegi...

    sebab opis aku takdak punchcard.. kihkihkih

    ReplyDelete
  13. mc kat san buleh beli tak..nak jugak cuti

    ReplyDelete