Monday, April 25, 2011

new post

dari pagi lagi aku klik kat new post
tapi sudahnya, haram aku tak post2
idea dah terbang jauh
jauh mana hala
sebab pagi tadi pergi renew roadtax dgn insurance
bila duit dah terbang jauh
idea pun kurang mari nak hapdet
haha

13 comments:

  1. Eh saya firstlah hari ni.

    Yezzzaaaa!!!!

    ReplyDelete
  2. akak pun dah gaji nie .. dah banyak yg transfer huhuhu .. sedih .. sedih

    ReplyDelete
  3. harini gaji masuk, harini gaji terbang jauh...hahahaah

    ReplyDelete
  4. janji boleh post entry kan.. he..he..

    ReplyDelete
  5. pos macam ni pun boleh kira power dah ni..

    ReplyDelete
  6. kesimpulannya:

    duit pergi jauh, idea pun ikut pergi jauh.

    sekian.

    ReplyDelete
  7. hehe duit da terbang mesti duk pikir mcm mana nak kumpul blk,

    p/s kami bulan 6 ni kena bayar, mesti tk bole post juga..huhu

    ReplyDelete
  8. HAHAAHHAHA. banyak kali aku jadi mcm ni. nak post. tekan new post. tutup balik.

    ReplyDelete
  9. dalam tak de idea tu pun sempat lagi wat new post :P

    ReplyDelete