Wednesday, April 13, 2011

samak

Pagi tadi tak boleh nak hapdet
Tak ada tenaga
Tenaga abeh langsung sebab kepenatan memanjat tangga ofis
Hahaha

Gua masuk ofis pukul 10 pagi
Lapaq, sebab tak breakfast lagi
Usya kat tepi coffee machine tu
Ada biskut lahhh
Yeayyyyy

Baru je pegang plastik biskut tu
Perasan ada orang lekat note kat situ
"From Taiwan - Non Halal"

Mujuqqqqq!!!
Tidak jenuh nak samak lidah, anak tekak, usus, ginjal, pankreas dan sebagainya


* Pagi tadi ke klinik, untuk check up. Alhamdulillah, sume ok. Yeayyyyyy...

15 comments:

  1. hoh... sikit lagi nak kena minus jus tanah pamah!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..mesti hang makin membesar dengan sihat kan

    ReplyDelete
  3. senang aja nak samak.

    minum air tanah se jag!
    hahaha..

    eh, dah berapa minggu ngandong?

    ReplyDelete
  4. awak dah terpegang plastik tu tak samak ke? hehehe

    ReplyDelete
  5. Bagus jugak kawan awak yg letak note tu.

    Eh cuba baca betul2 ramuan tu. Entah2 ok. Cuma dia takut ada org lain makan biskut tu hahaha

    ReplyDelete
  6. KOG - ayaq tanah pamah tu sama tak dgn warna ayaq milo? minum milo ok tak? haha


    sahrom - hehehe. berat makin naik nih.. huhuh

    ReplyDelete
  7. daddy ziyyad - haha. hampeh je doc.

    * dah 22 minggu. ;-))


    YB - pegang plastik pn kena samak ka? aiyoooo///


    manje - mujur tak makan lagi. selamatttt

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. mujur sempat perasan note tu dan Alhamdulillah.. semuanya OK..

    ReplyDelete
  9. baguih btol mummy to be nih.jaga makan dan dri ye hehe

    ReplyDelete
  10. minum tanah boleh jadik kuat! hehehe

    ReplyDelete
  11. huik
    dah biskut tu tak halal. sapa pulak yg bawak masuk ke opis? grrr

    ReplyDelete