Friday, April 15, 2011

sarawak malaysia ku

Tajuk kat atas tu macam tajuk pidato pun ada
Tapi layan je laaa

Nowadays kan, kalau on telibesyen tak berbayar nih
Almost lah kan, mesti ada story pasal sarawak
Siap ada lagu lagi
Siap ada wartawan yang testing testing 1 2 3 cakap sarawak

Gua ni bukannya ada masalah kenegerian ka hapa
Tapi tahu la nak cakap pasal pilihanraya kat sarawak tu
Tapi takkan la sampai kena buat promotion gila-gila pasal sarawak

Cukup la pasang lagu pasal pergi mengundi tu
"Mari lah mari, pergi mengundi, tunaikan kewajipan pada negara"
Ekekekeke

Derrrr, sapa yang belum daftar mengundi tu, sila lah mendaftar (gua belum lagi)
Masa depan negara di tangan anda
Cewahhhhhhh.. Ayat macam wakil rakyat pulokssss

17 comments:

  1. haa.. apa lagi ? gi la daftar

    hanya pengundi berdaftar dibenarkan meng-komen pasal pilihanraya..

    :-p

    ReplyDelete
  2. pala maldini,

    hahahaha. perli nampakkkkk..

    ReplyDelete
  3. hahaha, aku sokong pala maldini... tak register dok diam² macam budak sekolah!

    ReplyDelete
  4. Awak nak mendaftar kat Lumut atau kat Penang? Kalau nak ada flight daftarlah kat Penang. hehehe

    ReplyDelete
  5. tu pasal saya malas nak tgk tv..

    kalau tak cerita sarawak..
    cerita omega..

    tak cerita omega..
    cerita video...

    oooo..semak wehhhhh!!

    ReplyDelete
  6. takpelaaaa.. kasi can lah~ bila lagi kita nak kenal sarawak.. nak pergi entah bila boleh pergi..muehehehe..

    psstt.. jgn lupa daftar sebagai pengundi k~

    ReplyDelete
  7. tak mendaftar lagi rupanya kau??? *sambil menunjuk kat diri sendiri~

    ReplyDelete
  8. oit,omor da brp ni blom dftr lg?haha


    psl sarawak biaser la nme pon tv krajaan wlaupon milik swasta..huhu

    ReplyDelete
  9. selamat mengundi buat rakyat sarawak..

    ReplyDelete
  10. takyah dok promo pun, tentu BN menang dkt Sarawak, we know it!

    ReplyDelete
  11. aku pun belum . ko nak daftar ke LOL

    ReplyDelete
  12. dh nak jadi mak org dh der.lu x dftr2 lagi.btol ke lu rakyat nih hehehe

    ReplyDelete
  13. klo kat berita xpyh ckpla.stgh jam je utk die.haishh!

    ReplyDelete
  14. Dah selesai pun P/raya tu, malam esok baru gua start tgk berita lagi.

    ReplyDelete
  15. agak2 lepas ni ade lagi x segmen 'sayang sarawak' ?

    keh3x

    ReplyDelete