Monday, April 11, 2011

seluar tecit

ofismate aku, bawak tuala-tuala tecit ke dobi
tuala-tuala tecit kat pantry ofis ni haaa
ada ler yang design kotak-kotak
dan kotak -kotak lagi

bila ofismate aku bawak balik tuala-tuala tecit yang dah siap di basuh
sedar-sedar ada seluar tecit kotak-kotak dalam plastik
sekali dengan tuala-tuala tecit yang lain

sapa ada kehilangan seluar tecit, sila roger kat aku


* ni seluar tecit oghe jate punyooo.. a.k.a boxer kotak-kotak..
sila roger aku kat twitter untuk menuntut balik seluar tecit ni ye...


Ini seluar tecit yang comel. Hahhaha.

18 comments:

  1. ape twitter hang??? twitter aku sama dgn nama aku...add la heheehehee ( ajakan tak malu kan)

    ReplyDelete
  2. haha.. camne seluar tecit boleh ada sekali.. apakah yang telah terjadi ??

    keke..

    ReplyDelete
  3. cuba tengok hidung spongebob tu betul betul...:P

    ReplyDelete
  4. sahrom - aku dah add hangggg.. hihihi


    pala maldini - salahkan org kedai dobi.. haha...


    daddy ziyyad - alamakkkk... nak kena delete tak gambar spongebob tu? haha


    kila - sah2 la bukan, itu sluar oghe jate. haha

    ReplyDelete
  5. saya tak pakai seluar kecik~yay!!

    haha~~

    ReplyDelete
  6. oi pemalas boleh tahan, tuala pantri pun hantar dobi!

    ReplyDelete
  7. daddy ziyyad alerttt je kan? hahaha!!!

    ReplyDelete
  8. weh, siyes aku tak tipu...aku ada boxer spongebob tu..aku pakai as suar pendek kat uma...miahahaha...lantakla...
    -ola-

    ReplyDelete
  9. kalau takde orang tuntut.. wakaf aje la dkt opis, mana tau ada org emergency ter cir bir..boleh la pinjam, hehehehe

    ReplyDelete
  10. ahaha! suke dgn gambaq spongebob tuh. cumil~ keh keh keh.

    ReplyDelete
  11. haha!!eh...err...boxer kotak2??cam kenai ja..ish..sat nk check dlm lemari.

    ReplyDelete
  12. selua tecit kotak2 mmg feberet oghe jate weyhh hahaha

    ReplyDelete
  13. Lelong kat FB. Tengok sapa nak bida paling tinggi!

    ReplyDelete
  14. halamak!..sib bek suar ni xrupe squidward..ahahahah...

    ReplyDelete