Monday, May 9, 2011

bini PM

akak arini super duper bizi
nak hapdet blog pun kemain takdan
inikan pulak nak jalan2 kat blog adik2 semua

nanti kalo akak dah tak berapa bizi bodi
akak singgah yer

bizi kemain mengalah bini PM
hapa ingat PM je bizi
bukan senang der nak jadi bini PM
sana sini nak kena pergi teman abg PM
itu belum di ajak pergi rasmi apa2 program lagi
nak ke luar negara lagi

itu la perumpamaan yang akak boleh habaq sekarang
bizi mengalhakan bini PM
akak memang bizi
bizi bodi.. kah3x

19 comments:

  1. Tipu!!

    Takda siapa yg boleh mengalahkan Bog Momma punya tahap kebizian..














    bershopping!

    Wakakakaka

    ReplyDelete
  2. bikMama tu busy tau..





    ingat senang ke nak maintain rambut kembang!
    kihkihkih

    ReplyDelete
  3. akak... takyah sebut bini PM. seram adik mendengar nya.

    haha

    ReplyDelete
  4. wah...terserlah kebiziannya ...hihihi

    ReplyDelete
  5. bz ke bini pm tuh...

    bz mengorek segala tut...

    adalah ....^_____~

    ReplyDelete
  6. adik2 sume yg kutuk bigmama tu, akak tak bertanggungjawab eh. kang akak kena saman or kena tahan dgn ISA, adik2 punya pasal. grrrr

    ReplyDelete
  7. bini PM bizi kah? atau buat-buat bizi? keh3x.

    http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/tahniah.html

    ReplyDelete
  8. hehehehe..tak pasai2 blog hang kne skodeng dgn staf JPM nnti hahahahaaa

    ReplyDelete
  9. nak setting rambut pun ambik masa tuu

    ReplyDelete
  10. aku tanak komen. sebab aku suka big mama..... ha ha ha ha ha haktuih!

    ReplyDelete
  11. Aku pun bizi jugak mcm PM.



    Tengok ni petang baru sempat lawat blog bini dia

    hehehe

    ReplyDelete
  12. aku pon bizi jugak.






    macam anak pm.

    ReplyDelete
  13. bizi-bizi pon terhapdet gak blog...tahniah.

    ReplyDelete
  14. Big momma mana ada leh lawan...huhuhu

    ReplyDelete
  15. *senyum*

    dan bila isteri pemimpin membuka diri untuk diserang.



    kerja kerja kerja !

    ReplyDelete