Wednesday, May 4, 2011

break off!!

Dah baca paper hari ni? kesian-kesian
Ada budak perempuan mati kena tikam dengan pakwe beliau
Innalillah

Sebab apa kena tikam?
Dalam paper tulis sebab budak perempuan ni nak mintak putus dengan pakwe beliau
Wujud pertengkaran antara mereka, dan arwah di tikam bertubi-tubi
Masyaallah

Arwah ni baru sangat grad, kerja engineer kat kilang di Gurun
Alaaa.. Dah dekat sangat dengan kampung aku nih
Umur muda lagi, baru 23 tahun
Depa ni dah bercinta dekat 6 tahun
Yang laki tu umur dh 50 tahun

Ishhh.. Seriau betul lah
Donia.. donia..
Semoga roh arwah dicucuri rahmat
Al-fatihah

Sumber kat Kosmo


* aku baca kat paper homputih tu, rasanya maklumat lebih banyak. Hari ni genap 8 tahun pemergian Fatimah Syam, arwah mak sedara yang ajar aku mengaji quran masa kecik-kecik dulu. Semoga arwah di tempatkan di sisi orang-orang yang beriman. Amin.

24 comments:

  1. al-fatihah utk arwah....semoga rohnya dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  2. yu jgn bercinta dgn org tua ye yang...


    :)




    .

    ReplyDelete
  3. kak tas,

    bercinta dengan suami sendiri jeee.... keh3x

    ReplyDelete
  4. Al Fatihah dari saya jugak, moga sejahtera di sana.

    ReplyDelete
  5. dah tua tp tak nak taubat. hurm.

    ReplyDelete
  6. Kepada gadis dan remaja...jagalah diri, jangan tersilap langkah dalam mengharungi kehidupan ini. Sedikit sahaja kesilapan yang dilakukan bisa memberi kesan yang sangat mendalam kepada kita.

    Berkawan biar seribu, bercinta biar satu. Pun begitu, cintalah kepada yang berhak...

    ReplyDelete
  7. semoga arwah tenang di sana..betullah kan.. cinta itu buta..

    ReplyDelete
  8. beb..
    aku selalu lupa yg ko dh kawen yang..

    he he.



    .

    ReplyDelete
  9. maksudnya dia dah kenal laki tu since lepas spm??

    ReplyDelete
  10. itu aku kata. ganas2 tunangan orang zaman sekarang neh.


    *Al-Fatihah.

    Ameen.

    ReplyDelete
  11. agaknya org tua tu yg byk
    berabih kot..tu yg jg lagu tu ...

    wallahualam...

    al-fatihah

    ReplyDelete
  12. sedih kan?
    tragic betol..

    apa lah yg terjadi sebenarnya?
    saya selalu nak tau apa kesahnya dkt both sides, tapi selalu taktau, haih!

    ReplyDelete
  13. kat paper, cakap laki tu dah kawin.

    kat tv ckp depa ni dah bertunang. maklumat yg mcm2.

    taktau la sebab apa smpai laki ni betul2 naik hantu, smpai sggup bunuh arwah.

    * sama macam kes budak ppuan yang kena tikam & curah asid tu kot.

    ReplyDelete
  14. ish3x!!tragis betoi.. al fatihah...

    ReplyDelete
  15. erkkk?! takkan sugardaddy kot..

    ReplyDelete