Monday, May 23, 2011

cakar ayam

tulisan tangan saya sangat buruk. orang kata, tulisan doktor sangat buruk, tak faham kalau mereka tulis. haha. *sorry daddy ziyyad. tapi tulisan tangan saya pun lebih kurang, sekejap senget ke kiri, sekejap senget ke kanan, sekejap tegak macam tiang bendera.

sebab tu saya malas nak tulis surat cinta di sebabkan tulisan saya yang buruk ini. hahaha. masa saya bercintan cintun dulu, suami saya aka pakwe saya masa tu gelakkan tulisan tangan saya. masa tu saya isi application form kat parkson kalau tak salah. itu first time rasanya dia tengok tulisan saya yang huduh. haha. *orang tulisan huduh ni boleh tulis laju2 tau. sebab tu saya boleh copy note lecturer laju2. hahaha. tipu.

saya takmau salahkan diri sendiri disebabkan tulisan saya yang huduh tu, saya nak salahkan makhluk bernama ayam. sebab beliau lah tulisan saya buruk. hahaha.

saya suka makan sup kaki ayam, jadi no wonder lah tulisan saya sangat cakar ayam. kah3x. *ayam, maafkan saya...


picca sup kaki ayam yang saya curikss dari google. thanks to the owner.



sampai sekarang pun tulisan saya tak lawa, sebab suami saya asyik jamu saya makan kaki ayam. hahaha. saya suka sup kaki ayam, dia pun suka. kaki ayam berharga RM2 je sekilo, beli kat pasar malam manjung. ada sesetengah orang rasa geli je tengok kaki ayam, ye lah kan, ayam pijak hapa kebenda la kat atas tanah tu, tahi mereka sendiri, tahi binatang lain, kuman2, bakteria, haha.. tapi ada saya keshahhhhh??? janji sodapppp..

16 comments:

  1. saya punya tulisan macam times news roman~betul saya bohong ni~haha~~

    ReplyDelete
  2. aku punye tulisan cam tom kurus..sebab tue kurus hahahahaha

    ReplyDelete
  3. aku pun tak berapa nak kenan kaki ayam.tapi kalau time terliuq.perghh..xingt ape dah.makan jugakkk.haahha.

    ReplyDelete
  4. aku yg xminat kaki ayam ni pun tulisan cakar ayam gak.

    :)




    .

    ReplyDelete
  5. saya punya tulisan kdg cantik adg buruk. tapi selalunya buruk. hahah~

    ReplyDelete
  6. sedap kannn? aku pun suka. salu beli 2 kg jugak makan sampai lebam. ohhh. jgn lupa sambal kicap cili api ya...

    ReplyDelete
  7. Itule seni namanye....cantik hape????janji buleh bace.

    ReplyDelete
  8. kalau bab kaki ayam ni memang feveret mak saya

    ReplyDelete
  9. ko dgn aku samaaaaa....slalu jek kena kutuk..tp ada aku kisah?? mmposlah, jnji aku paham,...

    ReplyDelete
  10. tulisan tu ngikut tuan dia jugak.. yang kejap senget ke kiri kejap senget ke kanan kejap tegak tu.. hahahaha..


    p/s: gua punya tulisan cantik.. betulll.. member gua yang cakap..


    ardzmarn : meh gua tolong tuliskan..

    member : hah.. banyak cantik.. *sambil merampas pen dari tangan gua*


    .

    ReplyDelete
  11. sup kaki ayam my peberettttttt.....
    kat hentian serdang ni ada satu gerai jual sup kaki ayam, sodapppp oooo

    ReplyDelete
  12. mase skolah dulu aku rase org yg tulis pakai tgn kidal tu sgt kewl.patu aku pon sebuk nak tules pakai tgn kiri jugak.la2 xkemane.heh~

    uik!baby caner?bape bulan lagi?pas raya ke sblum raya?hee

    ReplyDelete
  13. sup kaki ayam mmg tiada tandingannya! nangis aku nengok pic sup itu!! huh!!
    slurrpppp!!!

    ReplyDelete
  14. hue hue hue kaki ayam la sedap.

    *sama dengan adik perempuan aku. tulisan dia buruk . memang kena kutuk la kalau perempuan tulisan buruk. keh3x

    ReplyDelete
  15. tak geli pun! sbb ada org suka mkn cipong (vontot) ayam selamber jerrr :P

    ReplyDelete
  16. ko tau aku tau ada satu tmpat ni dia pny kerabu kaki ayam...mmg meletopppsss....
    -ola-

    ReplyDelete