Saturday, May 21, 2011

homework - sila isi tempat kosong ye anak murid

You have won $1,000000USD in the western union compensation promo.Confirm this receipt by replying the due process unit officer Mr. David Mark.

Fill The Form Below:
1. Name:______
2. Address________
3. Country:_______
4. Phone Number____
5. Occupation:________
6. Sex:_________________
7. Age___________________



* weh, sapa nak jadi jutawan, sila reply dengan details2 yang di mintak ke western_unionpay@nba2k.com.cn

* gua receive menatang ni dari email. haramzadeyyy mana yang dok hantaq email macam ni. gua syak, mamat2 _itam yang dok kena tangkap dalam 999.

5 comments:

  1. aku dapat gak.....!!! he he.... rezeki anak hang la tu..... ha ha ha....

    ReplyDelete
  2. xlarat nk delete kalo masuk lam email.cemuih toi.yg org kaya dari burkina faso yg duit xtau nk lempaq mana tu ponn sebok gak dok hantaq email hari2.kalo xtau nk lempaq mana duit tu,tanam ja la lam tanah.buat reta karun kaa kan..

    ReplyDelete
  3. keh3x baru minggu lepas gua dapat "harta saddam hussein" .

    kayo ! kayo !

    ReplyDelete
  4. Kak Azie boleh dikatakan tiap hari dapat deryan runtuh camni... Tapi tak kaya jugak. hehehehe

    ReplyDelete
  5. cecube isik...pastu anta...kot@ betui leh jadik kaye!!!..leh belanje sakan.

    ReplyDelete