Wednesday, June 8, 2011

akak keji..!!

akak semalam kan, beria-ria la cakap kat avang nak posa
siap dah masak untuk sahur
sekali masa akak tengah solat isyak
akak teringat yang kat ofis arini ada farewell party..!!!!
*keji yang pertama sebab tengah solat boleh teringat pasal farewell party

kalau farewell party, haruslah ada kek sikeret resipi
haaa.. akak memang gatai2 je tekak ni rasa macam nak makan kek
sekali ada farewell party
haruslah akak meng hold kan niat suci akak tu
*keji yang kedua sebab membatalkan niat nak posa semata2 kerana kek..!!

mengingatkan makanan yang masih panas2 itu
akak segera makan
sedap kan makan panas2
tetiba, akak kena rasuk
sedap pulak masakan akak
jadinya, akak terus tambahkan makanan itu
*keji yang ketiga, sudah la makan tengah malam, banyak pulak tu

astaghfirullahhal 'azim

insyaallah
esok je la akak teruskan niat suci akak ni
harap2 tak ada unsur2 syaiton yang merasuk akak lagi




budak kecik bernama Zahra ni bukan anak kedua akak,
merepek betul hangpa2 ni. ni anak menakan kesayangan akak.
sesapa yang berkenan nak buat menantu, boleh hubungi akak yer.

17 comments:

  1. akak.....jugak yang salah....camtu ke?

    ReplyDelete
  2. keji betui!!! posa ganti abeh dak lagi???hhahaaha!

    ReplyDelete
  3. kak anis,

    oiii.. diam lahh.. shadap u.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. wei!

    hang ni....kek sikret resepi tu simpan la buat bukak posa...hahah!

    ReplyDelete
  5. hue hue hue tewas juga akhir nyaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  6. GB,

    hahaha. aku takut depa ni makan tak taruh sikit kat aku, jadi aku kena makan bersama2 depa. haha.

    *alasan cam taik.

    ReplyDelete
  7. heroiczero,

    hahaha. loser betui..

    ReplyDelete
  8. kak ati pun ada niat suci tu

    tapi demam lah pulak camne
    nak makan buatkan...keji tak :)

    ReplyDelete
  9. Semua tu alasan. Yg sebenarnye nafsu makan yg membuak2 tu. hehehehe ter"keji" sikit. Mcm lah takleh tapau. Nanti buka pose makan lah. Heheheheheh..

    ReplyDelete
  10. hakak pun pose dik.. mehla anto kek sikeret resepi tu sepinggan dua kat sini.. :P

    ReplyDelete
  11. alamak.. samalah pulak.. akak pun siap sahur pagi td.. tp buka puasa juga sbb nak merai org sbb ada kwn tiba2 buat mkn2..

    ReplyDelete
  12. kalau saya tau esok dapat makan kek sikret resepi free pun, confirm saya tak posa sunat! wakakaka

    ReplyDelete
  13. kahkahkah! tak, semua tu tak keji, standard org pregnant la weiii, hehehe

    ReplyDelete
  14. Takpe, esok boleh sambung niat suci tu....jangan sampai tak tertunai sudah le...

    ReplyDelete