Friday, June 3, 2011

cuti 1 hari

"Bik, tolong buat kan susu untuk baby". Laung gua untuk my bibik.

Sian anak nombor 5 gua, nangis nak susu.

Tiba-tiba bibik tercongok, siap jeans dan bergincu bagai.

"Waduhhh Datin, bibik nak kluar nih, sama teman-teman. Nak ke KLCC, udah janji sama teman-teman. Lagipun Datin lupa, hari ini kan hari ahad, bibik off ini hari".

Gua pandang muka bibik. Huduh bebenor mekap ko nih bik oiii...

"Eh, tapi kalau datin mahu bibik kerja ini hari, bisa aja. Tapi upahnya, 2x ganda datin ya". Ekekekeke.. Bibik ketawa terkekeh. Nak lempang kang, muka gua terpampang kat paper. Nak kena jaga reputasi sebagai Datin jugak. Hihihihi. Ohhh..Lupa. Masa ni gua dah jadi datin, bini kepada datuk F. Hahahaha.

"Tak apa lah bik, saya buat sendiri. Jangan layan mat rempit pulak", sempat lagi gua berpesan.

Bibik gelak-gelak. Memang muka peseng nak mintak kaki saiz 4.

"Enggak lah datin. Bibik pulang lewat sikit ya, malamnya mau ke Hard Rock Cafe", sambung bibik sambil senyum-senyum dan berlalu, meninggalkan bau minyak wangi cap one drop drop.




Gaya datin wannabe yang pregnant 7 bulan.. Ekekeke.. Eh, patut ka
gua letak gambar ni?? Macam tak patut je...

24 comments:

  1. Datin tak pakai gincu tapi bibik yg lebih

    ReplyDelete
  2. Kesian pulak aku tengok ko mcm tu kalau kena naik tangga bila lif rosak

    ReplyDelete
  3. gambar rasa comel.rasa nak gigit~haha~~

    ReplyDelete
  4. waaaa (kekaguman)... ke manakah perginya kegenitan ala² wahida ko itu? ;) [jangan lempang aku]

    ReplyDelete
  5. amboi bibik...mau cuti asal ahad eh..

    asal gambo gtu?..sian kat ibu preggy itew..dimekap sakan deh..

    ReplyDelete
  6. Bergerak gerak pulak budak kat dalam tu..

    ReplyDelete
  7. ko burned ke?

    kaki saiz 4 eh? heheh~

    ReplyDelete
  8. wei, kalau lif rosak takkan hang membuyut panjat tangga.......???

    ReplyDelete
  9. jangan amalkanla menapak if lif rosak weh..sedih aku nengok..suh datuk angkat la weh..barula seth tan..
    -ola cun-

    ReplyDelete
  10. ola,

    dato panjat tangga kemahen laju, tinggal aku macam kura2 panjat tangga.. sob3x.. hahaha..

    kak atie,

    due bulan 8 nnti, 11 haribulan.. ;p


    pia,

    aku panjat gak weh. cian dak kat aku. sob3x lagi.

    ReplyDelete
  11. keciknye size kaki hang..

    eh. pakai baju kurung lagi ker?

    ReplyDelete
  12. bibik tu, kemaiin lagi !


    *oh gambar tu , sungguh Gadis Comel GC . =D

    ReplyDelete
  13. dah pemintak baby camtu....layan je.

    ReplyDelete
  14. wah gincu pink gitu! haha.. XD

    ReplyDelete
  15. Hahaha.. Gambar seksi ngan pewut memboyot..

    ReplyDelete
  16. keh3x!!hai mak dugonggg! eh buyongg!!!


    hahaha!

    ReplyDelete
  17. lama aku xmasuk sini. aritu ko xkawen lagi.. skarang sampai dah nak branak. ajaib btul

    ReplyDelete
  18. lama aku xmasuk sini. aritu ko xkawen lagi.. skarang sampai dah nak branak. ajaib btul

    *** yg atas tu pun komen aku jgk

    ReplyDelete