Thursday, June 2, 2011

daku kuciwa...

tadi aku dah taip entri elok2
siap gigih haplod gambar lagi
sekali bila aku tekan publish post
tenet jadi cam cipan

ingatkan entri tu ada kat draft
rupanya tidokkkkk
aku kuciwa.. kuciwa.. arghhh..
memang sedap gila entri aku tadi
hahahaha... perasan

dah la, malas nk tulis bebanyak
kang hilang plak
kasi blood pressure aku naik sajork


keadaan aku sekarang..

12 comments:

  1. salu akan disave sgb draft spjg kita dok menaip tu..dan takkan hilang sehingga last kita taip..nape jd gtu yer?

    xpa la..taip lenkali time tenet mcm roket..

    tgk keadaan awk skrg tu..ala ciannya..sabar deh..bg blood pressure turun sket..

    ReplyDelete
  2. kesat airmatamu~~jangan la bersedih lagi~~

    haha~~

    ReplyDelete
  3. alolo...penat jer taip entry best2 yea..hihi..sy pun selalu kene....biler tenet mcm sengal~~~memang benggg....

    sabo jer yea..;p

    ReplyDelete
  4. Kesian.... gambor apa yg hang nk share tu? hehehe

    ReplyDelete
  5. sib baik ada kat draft...kalu tak lg tension kan..

    ReplyDelete
  6. lain kali tulis atas kertas dulu...so ada copy kalau tenet buat hal...miahahahhaa..

    eh, bukankah setiap kali lepas tulis kat new entry, dia akan autosave?

    ReplyDelete
  7. cipan tue ape..layan nasi arab lg sedap heheehhehehee

    ReplyDelete
  8. alolor.. panjangnya cebek.. he..he.. akak tahu perasaannya sbb akak pun pernah terkena.. dahlah rasanya entry yg hilang tu entry paling sedap.. ha..ha.. jom kita perasan bersama2..

    ReplyDelete
  9. patutla org malaysia jarang letak gambau banyak2 dalam blog eh, tenet sgt super slow eh? ish ish ish...

    ReplyDelete