Wednesday, June 15, 2011

haiii.. saya belum beranak lagi tau.. keh3x..

hari ni saya bizi
semalam saya bizi jugak
bizi dok chatting dengan kak anis sri lanka
kah3x

jangan ingat saya tak post new entri
tandanya saya dah beranak
keh3x
belom lagi lah
doa-doa lah saya beranak cukup bulan
doa-doa lah budak kecit ni takmo keluar lagi
bagi lah peluang saya nak makan laksa lagi
bagi lah peluang saya nak taram semua makanan puas2
ekekeke

lepas ni nak kena berpantang pulak
hohoho
nak kena mengembalikan bentuk tubuh yang dah out of shape ni
*padahal masa bujang pun tak selim mana..poyo je lebih

ok la, saya nak sambung minum milo saya yang dah sejuk
konon2 orang bizi lah kan, tak sempat nak minum, banyak kerja sgt
ekekeke...

23 comments:

  1. hari isnin lepas, kawan saya baru beranak

    ReplyDelete
  2. baby~~kluar cepat!!!

    *dengki gila ah saya~

    ReplyDelete
  3. Kamu memang akan berpantang cara ortodok kah?

    ReplyDelete
  4. hehe..akak masa pantang paling xsuka..nak2 dlm dua minggu mula tu..adooiiiiii

    ReplyDelete
  5. alaaa..marila kita beranak cepat2...

    boleh kita raya dgn riang gumbiraaa...

    hahahaha


    dari,
    kak anis sri lanka yg gojes.

    kah3x!

    ReplyDelete
  6. serius aku ingat ko dh deliver huhuhuhhh

    ReplyDelete
  7. hang sebut laksa, aku yg lapaq!

    ReplyDelete
  8. mcm bz la kan, sampai update entri.

    InsyaAllah baik2 semua nya. Ameen =)

    ReplyDelete
  9. Uhaii.Nafsu makan dia.Tak hingatt. Takpe 2 org kan..Semoga apa yg dirancang akan terlaksana...AMin

    ReplyDelete
  10. lepas ni hang berpantang 44 hari. padan muka la tak dapat makan sedap.huahua

    ReplyDelete
  11. gua pening bau laksa mase nk beranak...huhuhuhuu...tapi kalo dpt layan char kue teow time nk due tu,sure senang meluncur baby kuar macm hirup kuah dia..huhuhu....mabeless....be carefully...

    ReplyDelete
  12. alahai..

    aku dah lama tak berYM dengan si Anis tu.






    * GC, bak mai address.

    ReplyDelete
  13. tau..uu,
    lom branak...
    tapi bersalin...
    dah ber x x kannn?

    ReplyDelete
  14. mak buyong.dah beranak ke ni?lme xupdte,

    ReplyDelete
  15. eh,ang da lame xhapdet?bia betik....hu3 :P

    ReplyDelete
  16. Wahh.. bz berchantting ekk..Alahhh takkan pasal laksa je kot nak tangguh beranak. hehehe..Kalau beranak sekarang leh lah sambut raya nanti...huhuhuh

    ReplyDelete
  17. Betul gak tu, sebelum berpantang taram sungguh2 apa yang hendak dimakan. Nanti kena berpantang tengok dan pantang makan. hehehe

    Semoga segalanya selamat dan sihat.

    Gambar Merapu Seorang Menantu...

    ReplyDelete
  18. jdn duk bz sgt,stress bdk dlm tu..hehe

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum...

    dah bersalin ke??? semoga selamat semuanya ya

    ReplyDelete
  20. salam GC.

    dah bersalin eh ni???

    tahniahh...

    ReplyDelete
  21. insyallah, semuanya akan ok.. takecare tau :D

    ReplyDelete
  22. ok skrg ak rs da btol2 beranak, btol kan kan???

    ReplyDelete