Monday, June 13, 2011

hero

gambar tak ada kena mengena


hari ni gua rasa malas nak post entri baru.. tapi sebab cewi nak bagitau yang hari sabtu lepas gua dah pi scan, budak kecit yang dok menendang ni adalah hero. laki gua senyum sampai nampak gusi. suka lah dia, ada geng nak bawak pi main bola kot. jadi keeper macam khairul fahmi che mat pun okeyyyy.

gua ingat kalau girl, nak pergi borong skirt ropol2 barang sedozen. hahaha.

dah memasuki usia kandungan ke 30 minggu, gua kena kerap ke klenet untuk check up. sebulan, dua kali check up. harapnya semua berjalan lancar. amin.

sapa2 ada nama2 yang baik makna, boleh la sharing2. hehehe. sharing is caring kan..

22 comments:

  1. Alhamdulillah...hero rupanya...bakal minat otromen la tu nampaknya...same here...

    ReplyDelete
  2. Bagi nama Muhammad Adam Hakimi hehehe

    ReplyDelete
  3. Kalau heroin bolehlah ajak shopping ek

    hehehe

    ReplyDelete
  4. Kalau lelaki ko letak je nama Muhammad lau gugurl letak nama Siti Khadijah. amacam?

    ReplyDelete
  5. nama abg aku mustafa mukmin~~

    Mohammad farhad ker...bf lama

    tapi aku ska nama nur iman, laki ppuan bleh gna.. cm comel2.. hak3..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah..semoga semuanya berjalan lancar...aku cadang Muhammad Yusuf Iman....

    ReplyDelete
  7. congrats sis..hehehe moga jadi anak yg soleh hee

    ReplyDelete
  8. Tahniah for the baby boy..!!

    Boleh join saya, sebab saya dah ada 2 boy!!! ekekekeke..

    Cadangan nama: Abu Hurairah :)

    ReplyDelete
  9. weh..tahniah...yeyy!!boleh gang!!seppp sikitt...raees aryan sedap tak?
    -ola-

    ReplyDelete
  10. hehe..tahniah dpt hero..
    akak da ade 3 hero..mmg bergegar rumah..wahahahha

    akak berkenan dgn nama iskandar..hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillahhhh... Moga anak dan ibu sihat.

    tak sabar nak tengok baby. Sebab dah plan nak amik pinjam barang setahun dua... !
    hahahaha

    “Empat Dara Duduk di Tepi Sungai?” Lagu tu tetap best!

    ReplyDelete
  12. anak lelaki?

    insyaAllah semua nya okay. Ameen. =)

    ReplyDelete
  13. tak lama lagi dah tu..

    syahmi

    maksud pun ok

    ReplyDelete
  14. tgk2 kita berbesan pulak nanti.kakakakka!

    ReplyDelete
  15. Hero...pasni leh ganti SUPERMAN....hehehehehehhee....

    ReplyDelete
  16. malas nak cakap sangatlah.name alin pon dah tau orangnye osem kan?keh3

    ReplyDelete
  17. Tahniahlah dpt baby boy..Semoga dgn kehadiran baby tu akan memberi sinaran yg penuh cemerlang, gemilang, terbilang. hehehehe

    ReplyDelete
  18. hi...i folo u k...do folo me back..salam perkenalan

    ReplyDelete
  19. hero?namakan lah dia dengan nama yang paling sedap di dunia.Fendi.

    ReplyDelete