Tuesday, October 18, 2011

TAK ADA PUTIH, HITAM PUN BOLEYYY

Pose menguap dari Emran untuk semua... hehe..


Sian Emran, pakai baju murah je mak dia belikan
Ni siap butang baju tertanggal lagi
Nak beli baju baru pun, belom gaji
Kesian anak omak

Di sebabkan gua ni seorang ibu mithali ibu yang sejati
Jadi usaha la jugak nak jahit balik butang kat baju Emran
Cari punya cari benang kaler putih, tak jumpa dik nonnnnn
Yang ada pong kaler hitam je

Alaaa... hantam sajalah
Janji butang tu kembali ke tempat asal beliau
Harap2 babysitter tu tak la belek2 baju Emran nih
Pasalnya haritu babysitter tu gelak2, awatnya baju Emran banyak kaler pink

Hitam itu menawannnnn



Hitam dan putih, warna tahekk cicak

20 comments:

  1. ala~~baju kat rumah je kan~~he~~

    ReplyDelete
  2. :) biasalah emran...mak jimat tu utk masa hadapan emran jugak

    ReplyDelete
  3. takpe ..baby ni cepat benor
    besornya...tak payah beli baju
    banyak2

    ReplyDelete
  4. huhu.dah jadi macam ana lulu. comel emran ni

    ReplyDelete
  5. akhirnya hang kembali berblog...tahniah dan selamat kembali

    ReplyDelete
  6. hitam atas putih tu yang buat unik tu...

    ReplyDelete
  7. anak akak selalu pkai bju abg dia turun temurun je...jhit btg balik tu selalu jugak,syg nk buang...

    ReplyDelete
  8. alaaa... tak pe~ janji ade butang.. bb nih cepat besar.. beli baju banyak2 pon x sempat nak pakai.. cam delisha.. baju yang orang bagi pon x abes pakai lagi.. siap ade yang dah x muat nak pakai.. bajunye baru lagi..

    ReplyDelete
  9. haha..xda hal la sis..stailo sket baby tu..keh3

    ReplyDelete
  10. comel betol jahit butang kat baju baby..hahahha..kalau saya dah beli baru aja baju...ekekekekeke

    ReplyDelete
  11. ala..kecik lagi tu..bb mana tau berfashion..haha!

    nama Emran memang sedap..
    panggil pun sedap..mcm anak MDT..faris imran :)

    ReplyDelete
  12. itam putih baru lady gaga... he he.... (tadak kaitan)

    nanti la KAKAK pia beli baju baru kat emran..... bila nak pi jenguk mak hang tatau emran wei....

    ReplyDelete
  13. KAKAK pia,

    kakak pia tahek kucing???!!! makcik pia okehhh.. haha..

    ReplyDelete
  14. emran.mak ko tu kretip lg invatip.tabah yea baby boy hensem hehehe

    ReplyDelete
  15. hehe. baby tak payah beli baju banyak dan mahal sangat sebab diaorg cepat membesar.hehe

    ReplyDelete
  16. hehe. kesian Emran, aritu terlupa nk belikn baju. next time yea :D

    ReplyDelete
  17. dulu aku selalu mcm tu.asal butang tercabut ke atau ade part2 yg tertetas klo dapat kat aku yg jahit,memang kaler benang kontra dgn kain.lepas mak aku tegur barula nak insaf cket.keh3

    ReplyDelete
  18. baru hari ni bukak balik blog awak....tup tup..terpampang muka baby Emran....
    Tahniah ya...selamat menjadi ibu...

    ReplyDelete
  19. baju yang lobang2 ni memang baju fevret baby lah! semua baby suka pakai.. mak baby pun suka beli. hehe

    ReplyDelete