Tuesday, November 15, 2011

AHAD YANG MEMBAHAGIAKAN

Semalam tak bersiaran sebab terpaksa EL
Pengasuh Emran tak sihat
Mak Emran pun sambung golek2 dengan Emran sebab tak payah pi kerja
Yehaaaa


Kembali kepada tajuk pada hari ini
Ahad lepas sangat membahagia kan..
Why and why??


Sebab ahad lepas aku punya 1st ANNIVERSARY..!!
Hahahaha..
Dah setahun kawin weh
Cepatnya..
Kami sambut secara kecil-kecilan je kat rumah
Candle light dinner pun tarak
Sob3x
Tapi ayah Emran buat surprise, keluar pi potong rambut, tapi bawak balik donut 6 ketui
Kami melantak 6 ketui donut dalam masa 10 minit saja..!!
Dua2 kebuloq..

Ahad lepas jugak Emran dah masuk 3 bulan..!!
Yeayy.. Emran dah besar..
Moga jadi anak yang soleh ye sayang..

Ahad lepas jugak sanggup tak keluar jalan2
Sebab nak tengok bola
Dan memang tidak mengecewakan
Malaysia menang..!!
Syabas boipren angkatku, Baddrol Bakhtiar
Hahaha


"Haiii.. Saya Badd.. Saya orang KEDAH"
Keh3x

- gambar kredit to google-

20 comments:

  1. happy anniversary!!!

    semoga umahtangga hang semakin berseri2......

    ReplyDelete
  2. he~~sempurna sudah satu famili~~pasni ble tambah plak lagi~keh keh~

    ReplyDelete
  3. > pia:

    makaseyyyy. hehe. semoga aku buleh makan nasik myk hang pulak lepas ni


    > bujal:

    hahahampehhh..

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary.

    Ceit awak citer pasal anniversari lagi mau cakap pasal boipren angkat ... hahaha

    ReplyDelete
  5. > YB:

    haha. tobat balik umah kena sekeh pala ni kalau ayah Emran tau..

    ReplyDelete
  6. ish!! dan2 jek boipren angkat dia.. abang angkat ai tuh.. eh! ke adik angkat.. belasah jek laaaa...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dah setahun yer.. Tahniah.. seronok dgr org gembira.. semoga gembira selalu hendaknya bersama keluarga tersayang..

    ReplyDelete
  8. > kak nafira:

    apa??? adik terangkat?? haaa.. buleh2.. buleh blah.. hahaha..


    > kak hanis:

    terima kaseyyy kak

    ReplyDelete
  9. banyaklah ang punye bf angkat.cet!

    happy anniversary weh! :)

    ReplyDelete
  10. > aleen:

    makaseyyy alenggggg.. haha..

    ReplyDelete
  11. wei, pi jawab tag kat blog aku.

    ReplyDelete
  12. > pia:

    tag pa plak dahhhh.. haihh..

    ReplyDelete
  13. hang dgn badd satu kampong ka????? org jenny yunk gak erk dia nie

    ReplyDelete
  14. > sahrom:

    aku tak sure dia org mana, tp dgr2 cerita, dia dok dkt dgn sekolah aku.. hehe..

    ReplyDelete
  15. hepppy...heppy...heppy......
    enibeseri.....
    x tau plak lu bole angkat boypren...
    keh..keh..keh..
    seb baik ade gak 6 ketul donat..
    gua ni...
    nk nampak tepung buat donat pun susah..keh..keh..keh....

    ReplyDelete
  16. > kak limah:

    gua pongg kuat macam lu gak kak limah, kuat woo nak hangkat boipren.. hahahaha..

    sian lu kak limah, tp hantu mana makan donut! bengong punya hantu.. hahaha..

    ReplyDelete
  17. Happy anniversary!!

    pas ni sat je...

    ke-2

    tau2 dah ke-10 :)

    ReplyDelete
  18. > kak ati:

    timakaseyy kak ati.. amin..

    ReplyDelete
  19. happy anniversary sis.gua harap emran dpt adik perempuan plak lepas nih heheh

    ReplyDelete
  20. Silap tu...

    "Haii...saya badd...saya orang SP, sama macam KB.." hahaha larikss

    ReplyDelete