Tuesday, November 29, 2011

MULAKAN HARI ANDA DENGAN SENYUMAN

yer, saya dah mulakan hari saya yang indah ini dengan membayar saman di laman web MYEG. jadi, senyuman saya sangat manis hari ni. walaupun saya agak kaget, sebab haritu jumlahnya hanya 150 ringgit Malaysia, dan sekarang sudah meningkat menjadi 200 ringgit Malaysia, saya dengan gelabah bewak kata orang kampung saya, segera membayarnya.

mujur duit ni saya boleh claim dengan laki saya, kerana kesalahan ini dilakukan oleh dia. dia masih memerli saya kerana sebelum ini saya telah disaman dua kali, dia baru sekali, maka rekod kesalahan saya lagi teruk daripada dia. hmm...

ok lah, hari ini saya nak senyum sampai ke telinga. sebab saya telah bersedekah dengan kerajaan Malaysia. saya tahu hati saya mulia. bai ~~



saya suka makan menatang ni sekarang, jadi boleh lah mintak laki saya ganti balik duit saya
dan belanja menatang ini 1 pek. sekian, daripada saya yang tak berapa demanding. bai ~~



18 comments:

  1. 5000 ribu saman sehari x200 purata

    dapatlah 1juta sehari......
    KAYALAH DIAORANG

    ReplyDelete
  2. hishh.aku kalo ekot rekod pemanduan pon agk pincang jgk nih.tpakse jugak la redha cm hang.byr zakat kenderaan pulak kt kerajaan malaya nih huuu

    ReplyDelete
  3. azam:

    sebab tu boleh bagi bonus kot


    days:

    redho je lah weh. saket hatiku jugak. haha

    ReplyDelete
  4. aku tak bayaq2 pun..... 3 tahun dah rasanya..... RM750. kes 2xsaman ops sikap, takleh reduce.

    ReplyDelete
  5. suka jugak coklat tuh!!! lama tak makan..

    ReplyDelete
  6. follow sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. pia: boleh renew roadtax suma ka?

    kak nafira: sy dh jatuh cinta dgn cloud 9 tu. sedapnya.

    cik rose: thanks

    daddy ziyyad: yup. hahahha

    ReplyDelete
  8. kak rasa kak xkena saman,pasai skang ni kak bawak keta mcm kura2.keh3x!

    ReplyDelete
  9. kak anis: mintak la kak kena saman jugak.. hahaha..


    aida: sedap kannn.. i like!

    ReplyDelete
  10. cokelat yang meningatkan ku kisah kisah zaman muda remaja...bestkan cloud 9, yummeh...

    ReplyDelete
  11. ko dah ada baby...tahniah...
    lama aku x layan blog ko...
    aku baru je mkn cloud 9 nak bg tambah susu...hehehee...

    ReplyDelete
  12. jumpe la OCPD mintak diskaun huhuhuhh..itupun kalau dia nak bagi hahahhahahha

    ReplyDelete
  13. so far tadak masalahpun nak renew roadtax. lagipun roadtax aku sumer bank buatkan. so far ok.... =)

    p/s : hang kena tag!

    ReplyDelete
  14. Seumur idop aq xpenah kena sman..hahaha
    sila jelez..
    Wpun aq suke amik selekoh tajam dgn kelajuan 135km/j,smbil drift tayar motor abam ipar aq hga botak bunga tayar..
    Tp itu xpenting,
    yg ptg skg,ape mksud GC?ada org suruh tnya..
    Gadis Comel?gadis comot?

    ReplyDelete
  15. duit hubby,duit isteri jugak,duit isteri...duit isteri ja la hehe

    ReplyDelete