Thursday, November 3, 2011

UCAPAN BUAT PM DAN ISTERI

Tak nampak pulak mana isteri PM.


Ucapan ni bukan untuk bodek mintak PM bagi bonus lebih banyak tahun depan untuk kakitangan awam, sebabnya saya bukan kakitangan awam pungggggg. Hahaha. Kalau boleh, nak mintak jugak PM buat kedai 1Malaysia kat kawasan Lumut / Manjung / Sitiawan ni.

Kesian jugak kami kat sini ye PM, jeles rasa di hati ini bila tengok orang kat KL dok bagitau dalam Buletin Utama, yang harga barang kat kedai 1Malaysia ni murah. Buat la sebijik kedai kat sini. Ye dak??? Nanti saya janji, pangkah BN untuk next pilihanraya. Amacam, win-win situation kan?? Hahaha.

Apa-apa pun, saya harap PM dan jugak isteri (apa orang panggil, first lady @ iron lady?), dapat haji yang mabrur. Balik nanti, boleh mintak ayaq zamzam dan kacang2 sikit??? Tolong la doa2 bagi kami semua pi haji sama ye.

18 comments:

  1. gua nak tunggu diorang bukak Maiden kat ipoh..

    ReplyDelete
  2. cik ecah,

    =_=



    abg man,

    maiden tu dekat sgtttt dengan rumah ibu mertuakuuuuu.. hahahha..

    ReplyDelete
  3. baik mintak Mydin Mall..
    baru best!!
    pasaraya satu mesia tu under Mydin mgt..

    ReplyDelete
  4. alien,

    ohh..baru tau!!! ni nak kena request len kat PM. haha

    ReplyDelete
  5. wah..ucapan terbaek dariladang...hihihi..o.k gak kan buat kedai 1 mesia kat manjung boleh mak ayah adik kakak ai sume bersoping disitu

    ReplyDelete
  6. kat jenny yunk hang tak nak mintak ka??? hihihihiihhh

    ReplyDelete
  7. kak mawar berduri,

    eh, org sini ka? haha. ye betul, boleh la kami kat sini soping barang kat kedai 1Malaysia boleh!! haaha..

    ReplyDelete
  8. sahrom,

    kalo kedai tu bg benefit kt sume org, buat la byk2 kt sume tmpt. ye dak?

    ReplyDelete
  9. semoga mereka mendapat haji yg mabrur hendaknya..

    ReplyDelete
  10. Kak Hanis Azla,

    Amin, harap2 gitu lah.

    ReplyDelete
  11. untung yg lain dok tumpang
    sekaki tu..

    contoh: MB korang...huhu~

    ReplyDelete
  12. aku tak setuju!!!

    *takut dwet habes membeli kat situ. kalau mahai tak terasa nak membeli sangat. he he....*

    ReplyDelete
  13. kacang je lu mintak? gua baru cdg nak mntak gelang hehee

    ReplyDelete
  14. mak aii..... gitu punya kawal. aku rasa macam banduan plak. hahahah

    ReplyDelete
  15. ang nih..tulah org bentang bajet aritu xnak dengaq.kan pm da kate bajet 85bilion untuk kedai 1 malaysia seluruh negara..

    *aku main petik.jgn pecaya sgt.hahah

    ReplyDelete
  16. apa 1st lady? Orang pgl Bik Mama ar kat twitter, baru sesuwai!

    ReplyDelete