Monday, January 9, 2012

FIRST!

Ini first entri untuk tahun 2012. Haha. Lama tak update blog, bukan sebab kebizian yang melampau, tapi no idea / no mood / no no nothing nak tulis. Memang no no no je lah. Sebab tu blog kawan-kawan pun tak jenguk, inikan pulak blog sendiri. Keterujaan buka blog hari-hari ni tak sama macam awal-awal ada blog dulu. Time tu memang teruja habis. Excited nak check komen. Hahaha.

Sekarang ni hari-hari mai keja layan youtube. Dari layan video Matluthfi, sampai la ke video merapu Faradyable (betul ka ku eja?), sampai la ke video Shila Amzah, dan macam-macam video lagi lah.

Ada banyak limau kat ofis, bila makan banyak sangat, cepat je lawas. Arghh.. dem sakit perut. Sebab tu entry ni aku tulis macam agak skema sebab ku sakit perut. Aduhhhh...

Ok la, pi berak dulu. Nanti sambung di entry yang akan datang. Chow.

5 comments:

  1. eh! apsal kat opis nih x dapat limau lagi tahun nih?? pelik~

    ReplyDelete
  2. patutlah bau semacam aje....

    larikksss

    ReplyDelete
  3. pas sini sket, nak buat jem.....

    ReplyDelete
  4. same lah kite sis.aku nih baru jugak update.punye la dh seminggu orang masuk taun baru.hang dulu single sis.sekarang ade emran.mane larat layan belog.eh meh tepek gmbar anak menakan aku tu kat belog hang nih kalau xde entri nak buat.sejuk mate mandang dr gmbar hang hehehe

    ReplyDelete