Tuesday, January 10, 2012

SEBENARNYA, KAMI SEIBU DAN SEBAPA

Keterujaan nak hapdet belog sudah mareyyy!! Hahahaha. Ok, hari ini aku nak up entri pasal berita yang paling hangat dan paling kecoh orang sana sini dok cakap. Dah tentunya pasal kes Anwar Ibrahim dan Saiful. Ptuihhhh! Sorry, tak amek port lah pasal ni (walaupun kita sebagai rakyat Malaysia kena jugak ambik tau pasal keadaan politik ni). Yelah, nanti nak pangkah parti mana kan.


Ok, tak minat la bab politik ni walaupun aku dibesarkan dengan mendengar lagu UMNO TERUS MARA UNTUK RAKYAT MALAYSIA tu. Keh3x. Undi adalah rahsia (tiba2). Hahaha.


Pasal tajuk kat atas, aku sebenarnya nak bagitau, kat dalam dunia blogging ni, aku tak sorang2. Ditemani oleh insan yang seibu, sebapa dengan aku jugak, iaitu adik aku. Beza 2 tahun je dari aku, tapi aku syak, muka aku lagi nampak awet muda dari dia. Hahahaha. Boleh belahhh jugak ye statement ni. Hehehehe.



Walaupun secara faktanya aku lebih cun dari dia, tapi dari dasarnya dia lebih bijak dari aku. Hmmmm.. (aku pun bijak, tapi dah malas nak belajar-ayat nak kaver je ni). Kalau rajin2 nak berkenalan dengan adik aku, boleh la melawat ke link yang tertera di atas. Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke pinggan (hahaha.tiba2 lagi). Okbai.


Ni gambar cuci mata, 2 insan isterimewa istimewa  dalam hidup aku.

 Emran yang ntah berapa kilo berat dia sekarang. Sakit lengan + bahu kalau dukung. 
Berketul2 la otot lengan aku nanti. Wakakaka.



 Kakak Zahra yang cekciiii. Ni dia sebok nak tolong orang buat kuih raya.
Besar nanti boleh join masterchef. Hehehe.


11 comments:

  1. nnt akak terjah blog adik awak pula.. gebu sungguh emran tu.. geram tgk..

    ReplyDelete
  2. he~~mana emran pu ya leher? kemain gebu~~he~~

    ReplyDelete
  3. grrrrr....tomeinya emran....makan ape ni? gebunya....

    ReplyDelete
  4. semangatnye emran~ nak gigit2 jek rasa pipi dia tuh~

    ekmirabat tuh adik ang ke?? lahai..

    ReplyDelete
  5. kak hanis > mak emran pun gebusss. haha


    bujal > erkkk..


    kak MB > makan pisang lenyek. haha..


    kak nafira > yup, adik sy. hehe

    ReplyDelete
  6. emran boleh join Kelab Keledek, presiden kelabnya anak saya, Zayyan. hahaha..utk keterangan lanjut, bukak entri saya semalam. :)

    ReplyDelete
  7. daddy ziyyad > haha. ziyyad lagi keledek. emran potato je kot. hahaha

    ReplyDelete
  8. yang emran tu nak tak bagi saya.. nak buat main2.. boleh tak? mak aih geram nak gigit pipi dia..

    ReplyDelete
  9. hahahahahha entry pasal daku. malunyeww. nnti daku wat entry pasal mu lak eh.

    ReplyDelete
  10. hehe.. bolat muka baby.. shumellll ;D

    ReplyDelete
  11. yeayy ade gmbar emran.aku kalo lalu perak nanti.aku nk jmpe emran leh x weyh?

    ReplyDelete