Thursday, February 23, 2012

AKU LAH MANUSIA PALING RENDAH DALAM OFISKU!!

Jadah tajuk macam apa ntah. Tapi aku tengah bengang dengan budak ni. Suka sangat mai berdiri sebelah aku, nak compare2 tinggi dia dengan aku. Tahek betui. Ada masalah ka jantan ni?? Macam la dia tinggi sangat!!! Ok, aku mengaku yang aku tak tinggi, kalau dalam bahasa paling kasaq, PENDEK.

SO?????

Hang ada masalah ka kalau aku pendek?? Awat, bijik mata hang rasa sakit ka tengok aku yang pendek ni?? Kalau rasa sakit mata, tak payah la tengok. Aku pun tak teringin nak tengok hang. Tadi aku dah cakap kat dia, even aku rendah, laki aku tinggi dari hang!! Ok, tak puas hati lagi?? Aku cakap lagi, dan my husband even tafffff dari u. (yang tu aku tipu, tafff tang mana ntah laki aku tu.hahaha). Tak kisah la, janji aku puas hati.

Saja aku nak cakap macam tu, nak dia realize, orang pendek pun boleh kawin dengan laki tinggi. Hahahaha. Dan lagi, nak dia sedaq, orang lain yang lagi tinggi dari hang pun tak kecoh, tak kalut nak compare2 tinggi ni. Ishhh.. tak paham aku jantan ni. Kalau aku boleh sabaq, aku sabaq. Kalau aku tak leh sabaq, esok2 memang aku sound jugak mamat ni.

Ya Allah, bagi la mamat ni dapat bini yang lagi pendek dari aku. Amin. Hahahaha.

8 comments:

  1. doa orang teraniaya selalu dimakbulkan... abes lah~ hahahahaaha

    ReplyDelete
  2. baik mamat tu siap sedia. hahaha!!!

    ReplyDelete
  3. Ambik ko mamat doa org teraniaya. Entah2 bini dia esok setakat bahu GC aje

    ReplyDelete
  4. perempuan pendek tarahal.cute ape.lelaki kalo pendek xmenyelerakan keh keh keh.kalo bini die pendek nanti hang gelak kat telinga die ok?

    ReplyDelete
  5. Ada jugak pesen org saiko macam ni nak banding2 tinggi pulak...

    ReplyDelete
  6. perghh.

    doa yg last tu tak tahan~

    Amin-amin..haha

    ReplyDelete
  7. pendek tinggi smua Allah yg jd kan.. xde orang mintk nk jd pendek tp dh tkdir jd org pendek..trima je la..pendek didunia je pun.. tinggi2 pun blum tentu masuk syurga..lg pendek dneraka kelak.. klu tnggi duk hina ciptaan tuhan xkn bau syurga pun :). takpe heel ade..

    ReplyDelete