Tuesday, February 28, 2012

FACEBOOK VERSI KEDAH PUNYA

Dalam dunia yang serba canggih, dunia tanpa sempadan, dunia berteknologi, dunia anita  ni, macam susah nak jumpa orang yang tak dak akaun facebook. Ye dak? Daripada budak sekolah, anak jiran aku yang tadika pun ada akaun facebook woo, bawak ke pakwe makwe, mak bapak, menteri, perdana menteri hatta ustaz ustazah pun ada facebook. Tak sure First Lady ada akaun facebook ka dak. Nanti nak add. (itu pun kalau ada).

Sampaikan baby yang baru berapa bulan lahir tu pun mak ayah dah create akaun facebook kat anak depa. Ishhh.. canggih sungguh noh. Memang hebat penangan facebook ni.Mujuq aku tak terasa nak buat akaun facebook kat emran, takut ramai pulak yang add. Hahahaha.



Ni aku tengok kat facebook, ramai dok share gambaq facebook versi orang kedah punya. Lawak sungguh la, taktau sapa punya kerja ni. Kretipp!! Depa ni mesti ambik franchise dengan Mark Zuckerberg (betui taktau aku eja nama owner facebook tu). Tapi dah try sign in, tak boleh la pulak. Hahahaha.

9 comments:

  1. salam gc,

    lawak pun ada..
    camne dia buleh ubah lagu tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la kak, sy pun no idea. tapi lawak kan.. hahaha

      Delete
  2. Hang tak bukak akaun utk Emran sebab takut dia lebih femes dari hang kah? hehehe

    psst - emak Adam takde akaun fb

    ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat la 1 akaun kat emak adam. biaq dia monitor YB yang ramai peminat ni. hahaha

      Delete
  3. saya takdak akaun fesbuk. Saya anti Amerika. Saya nak buka akaun fesbuk Kedah aja. Hiduppppp PAS Kedah..opsssss...~hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3x. patut la dok search dalam fesbuk takdak nama daddy ziyyad. takleh nak add laa. frust!! huhuu.

      hamboi, nik aziz pun ada akaun fesbuk kot. haha

      Delete
  4. tunggu FB version Ganu plak..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. FB gannu soheh molek! haha. betui ka sy cakap ni kak?

      Delete
  5. ehhhh. Dunia Anita sapa tuuuuu

    ReplyDelete