Thursday, March 22, 2012

KE MANA MENGHILANG MAKDARATERDIVA DOT COM

Sapa kenai blogger makdaraterdiva.com???
Mana menghilang ntah kakak ni
Rasanya dia dah lama tak update blog
Dah 3 bulan kot
Sapa ada khabar berita pasal dia, share2 la eh

ukhwah dalam dunia blog ni, harap2 terjalin dengan erat

*sorry, bz sikit la sekarang 

9 comments:

  1. tu la dia...dah lama tak komen kt blog kak..:P

    ReplyDelete
  2. saya kenal dia, pernah jumpa dia masa gathering blogger. Memang dia kata nak stop blogging..tak tahu lah stop forever ke sementara

    ReplyDelete
  3. blog dia pun dah tutup kans huhuhhhh

    ReplyDelete
  4. mmg dah lama tak dgr cerita.. dulu mmg ada dgr MDT nak stop blogging.. tp tak pasti pula sementara atau forever.. harap2 biarlah sementara saja..

    ReplyDelete
  5. aku rasa penah baca blog dia tapi aku tak kenai. sekian.

    ReplyDelete
  6. kenal jugaklah blog dia. entah. abes aku ni yang jarang apdet jugak ang tak tanya pun? keh3

    ReplyDelete
  7. pia,

    tak kenai sudah, jom makan char kuey teaw! hahahaha



    aleen,

    hang blog femesssss... ramai peminat. kansss???


    (GC malas nak login..haha)

    ReplyDelete
  8. eh x kenal.. maaf tak dapat membantu. Tp skg ni GC hilang???

    ReplyDelete