Thursday, March 15, 2012

KURANG BERNAFSU

Tajuk bikin panas!! Hahahaha
Sebenarnya nak cakap, harini kurang bernafsu nak buat entri panjang2
Mood Wordless Thursday pulak
So layan je la gambar2 baru dan lama kat bawah ni.. Hik3x

 Emran masa weekend baru2 ni. Tido ditemani tudung tepperware, 
ber CD merah dan puting kesayangan.
(thanks Ummi Weyah bagi CD kat emran)



 Emran dan basikal lumba!! Baju basah sikit,
ayaq liyuq meleleh. Nampak tak gigi emran???

 Emran kat Teluk Batik!!
Tak mandi pun, mai jalan2 je. Jari yg panjang2 tu 
kepunyaan pak emran. 
(kaki sapa ntah enteprem kt situ)



 Mak emran dan adik2 beliau. Masa ni kat Tupah, Merbok Kedah.
Sapa lagi cun??? Of kos la mak emran kan... Hahaha.
(masa ni mak emran tak kawin lagi, konfem slim lagi masa ni. keh3x)



dan yang terakhir sekali...........



Mak emran masa kenduri belah pihak lelaki.
Cun dak????
(Menyampah tudung terpeleot pulak)

19 comments:

  1. bulat nyer emran...geram tgn...weyah jgak yg selim melim..wlupun kuat mkn..hehehe...

    awat la pi edit gambaq kawen tu....hahaha..mmg sebijik kening ulat bulu la klu boh camtu...keh3x....

    *eh...sama2 kasih...weyah bukan pkai pun CD...alasan sebenaq ummi weyah malas...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahhaha... kening ulat bulu, tapi still cun kan??

    kah3x.

    ReplyDelete
  3. rasanya ni 1st time saya tgk gambar mak emran kat blog...hahaha...

    merah menyala CD si emran

    ReplyDelete
  4. DZ= alalalala.. tak pernah tgk gambaq mak emran ka? so cmne, comey dak?? hahahaha.

    ReplyDelete
  5. Dah hari Khamis ni kalau kurang bernafsu rugi sebab malam ni malam Jumaat ..... hahaha

    ReplyDelete
  6. Memang Emran selalu tidur tak pakai baju ke? Ingatkan bapak dia aje yg tidur macam tu ....


    hahaha

    larikksss

    ReplyDelete
  7. YB= emran tido malam pakai baju, tu tengahari tu, panasssss...


    bapak emran, mak emran, dan emran suma tido pakai baju okeh.. hahahahaha....

    ReplyDelete
  8. sahrom = muka bapak emran takdak, dia tak suka glemer2 ni, tu dia tnjuk jari cukup la... hehe

    ReplyDelete
  9. makin bulah dah emran tuh..

    nak tengok gambar mak emran yang paling latest.. hahahahha...

    ReplyDelete
  10. comelnyer emran b'cd..nyenyak dia tdo..

    oppsss.. terkejut tgk pic last tu..hik2

    ReplyDelete
  11. semangatnya emran...!

    awat la hang suka buat muka jadi lagutu? :p

    ReplyDelete
  12. Muka Emran makin lama makin dekat2 Abg Lan..

    ReplyDelete
  13. Mak Emran yang hensem! tulah sebab Emran pun hensem.. hee

    ReplyDelete
  14. hahahaha awat pi edit pic nikah tu..hampehhh..baru nak tgk..

    ReplyDelete