Monday, March 26, 2012

Lawak Hari Isnin

Ok, hapdet blog pakai henfon. Kata canggih kan, dunia tanpa sempadan gitu.

Hari ni, dah tengahari baru aku perasan, jam yang selalu aku dok pakai tu, bateri dah mati. Steady je jam tu tunjuk pukul 7.45 pagi sedangkan dalam pukul 1 petang baru aku perasan (nampak sangat bz, sampai jam pun tak sempat nak tenung. Ehemmmm.. Bz lah sangat).

Lagi cerita lawak, tadi aku parking, langgar divider. Senget bumper depan tu. Ni semua kes nak kena korek tabung nih. Haha. (Gelak, padahal dalam hati.. Sob3x).


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

14 comments:

  1. hehehe.....camne blh langgar tu...??

    ReplyDelete
  2. hu huu...takpe tunggu gaji lagi 2 3 hari dapat la kannn

    ReplyDelete
  3. kiranya mcm lawak yg tak berapa kelakar utk diri sendirilah yer.. he..he..

    ReplyDelete
  4. hehehe.. pakai kete cam tuh lah.. ade jek yang mintak duit.. mueheheh

    ReplyDelete
  5. canggih la hapdet pakai fon. heheh!

    *

    last time aku langgar kerb parking, bumper depan aku tercabut. sengih je la~

    ReplyDelete
  6. cam mna lah leh langgar bumper..
    bkn awk seorg pemandu yg berhemah ker...

    exhousemate....

    ReplyDelete
  7. laaa GC pun guna BB juga. nanti bolehlah kita BBM free.

    Dah lama saya tak update blog guna BB .... setting dah lari ... huhuhu

    ReplyDelete
  8. Jika langgar boleh diambil sebagai lawak, bagus. Maknanya, hati redha dan ikhlas. Tak tension.

    ReplyDelete
  9. gua pon same der ari tu.mmg asik tercium je bumper tu haih

    ReplyDelete
  10. untung la ada blackberryyyyy.. huhu. =____=

    ReplyDelete
  11. via BBM!

    nak bb pin please~

    haha. langgar divider tu mmg terbaik!!

    kakaka

    ReplyDelete