Tuesday, October 9, 2012

AKTIVITI PARANORMAL DI TEMPAT KERJA

Aunty seekers in da house!!! Tajuk cam haram, aktiviti paranormal kat tempat kerja, padahal nak story pasal benda lain. Banyak keja lately, nak ngadap blog, nak melawat2 blog orang lain macam tak sempat. So, nak tempek2 gambaq je la. Layanssss...

Kat bawah ni semua gambaq makanan, aku kena bagitau siap2.
Makanan2 ni semua aku santap masa kat tempat keja. Yummy...



 Hari tu ada ramai jugak visitor mat saleh mai kompeni aku. Besanya kalau local 
visitor kami jamu kuih ja, tapi takkan kat expat pun nak jamu cucoq badak.
So order la benda alah ni. Sedap la jugak.


Ni cheese tart. Order untuk visitor yang mai tu jugak. Makkk aiii, 
pekat betui cheese tu. Sampai melekat2 kat bibirku yang mungil.
 

 Blueberry cheese tart!!! Sedap wehhh. Sampai sekarang dok
teringat2 kesedapan benda ni. Hmmmm.. Nyam3x


 Bos aku belanja.

 Ni electrical engineer belanja. Sedapppp.

Cekelat ni macam wajib la depa ni beli kalau balik kampung depa. 
Kalau nampak kotak cekelat ni, kena ambik cepat2, 
sebab sat ja tengok2 dah abeh. 


Sekian, terima kasih.



3 comments:

  1. bagi aja lah mat saleh tu makan cucuq badak! hahaha

    ReplyDelete
  2. perrgghh.. meleleh tengok tart tuh~ sedapnye~

    ReplyDelete