Wednesday, November 28, 2012

KENAPA BELI KERETA MAHAL TAPI......

Gua agak kuriyes kadang2 tu dengan pengguna / pembeli kereta2 mahal kat Malaysia ni, kenapa la beli kereta mahal tapi bawak 40km/j saja???

Pagi tadi nak mai keja, hangin jugak sebenarnya dok folo belakang kereta mahal yang bawak slow macam orang kayuh beskal.

Ingatkan driver pompuan, tapi lepas berjaya potong kereta mahal tu, gua pun usya la nak tengok driver (gua buat muka kerek sebab nak tunjuk eksen yang gua pakai biba pun boleh potong kereta beliau cap mahal tu) , sekali nampak driver lelaki. Aiyooo bang, bawak la laju sikit. Tak rosak aihh enjin kereta abang tu.











10 comments:

  1. bawak slow xmengapa..
    ni spesis bawak kereta signal xreti guna. Ke dia beli kereta disable function tu..

    ReplyDelete
  2. signal rosak kot, hang pun.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. sayang kete pon agak2 lah.. jangan lah menyusahkan orang~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bayangkan 40km/j. memang super slow. Ikut hati memang nak hon ja.. hahaha

      Delete
  4. hahahahaha....

    dia tengah menikmati kereta dia la tu...tu yg bawak super slow macam sipot khinzir...bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sipot khinzir pn gerak laju lagi.. hahahaha..

      Delete
  5. Replies
    1. haahahaha. berapa lama nak panas tah, sebab lama jugak sy folo belakang keta dia tu.

      Delete
  6. hihi...dia takut AES kot?bwahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawasan sy ni belom ada AES lagi rasanya.. hihihih

      Delete