Monday, November 5, 2012

SPM

Nak wish all the best kat semua yang ambik SPM hari ni, termasuk kat sepupu aku
yang tua bangka tu. Hahaha. Salute sama lu la, ibu beranak 3, siangnya bekerja jadi ustazah KAFA, 
balik rumah nak setelkan hal rumahtangga, hal ko-kurikulum budak2, anak2 yang lasak tak hengat.
Tak tau bila masa dia study. Bukan 1, 2 subjek dia ambik, tapi dengar cerita semua subjek.
 
Kalau aku kat tempat dia, aku rasa tak mampu dah nak baca buku.
Otak pun dah berkarat, naik lumut2 dah kat kepala otak aku ni. 
Dengan Emran yang super duper buaih, kang buku ke mana, anak ke mana, 
laki pun ke mana. Hahahaha.
 
 
* teringat SPM 2001, aku tertidoq masa jawab paper sejarah, bukan sebab masa terlampau 
panjang, tapi aku haram tak reti nak jawab. Hahahaha. Mujuq la kredit paper sejarah tu, 
terus gelakkan kawan aku yang mintak paper lebih masa exam, padahal dia failed.
kahkahkah. Aku syak dia lukis kartun ja kat atas paper tu. Saja nak saiko orang. hahaha*



 

6 comments:

  1. patut jalan hari tak jem~da spm rupanya~keh keh~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam la budak2 spm tu yg bua jalan jd jem.. haha

      Delete
  2. hahahaha.. cam ner boleh tertido masa peksa.. sis nak gi toilet pon takut.. kah kah kah..

    adik sis pon amik SPM hari nih..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..memang lah otak berlumut, sebab awak tinggal kat Lumut!

    ReplyDelete
  4. hari nih paper bi abes ank murid aku ketaq lutut.siap msg mintak ampun maaf lg.alahaii.aku dlu spm siap sempat berangan kawin dgn anuar zain mase jawab paper account
    dh account x balance mls aku nk layan.naseb credit jgk mcm hang hahah

    ReplyDelete
  5. jahat betul la!!! wa minat sejarah, byk nk tulis jadi mintak ketas lebih, alih2 solan lain jawab lain, mmg dapat markah terbaik!!...

    ReplyDelete