Tuesday, December 4, 2012

BEDAK ARAB DAN TIKAR EVAMATIK

Mak emran sekarang dah jadi bisneswoman kecil2an. Hahaha. Nak jadi bisneswoman besar2an tak mampu, mana nak cekau duit ye dak? Selain jual tikar evamatik yang ada corak kartun, ABC, mak emran ada jual jugak bedak arab. Tak konfem la kalau pakai bedak arab ni muka terus jadi cun macam minah2 arab.

Untungnya sapa dok area Lumut / Manjung / Sitiawan, tak payah nak bayar postage. Kalau dekat, boleh ja aku (selalunya ayah emran) yang tolong hantar. Hehehe. Kalau jauh sangat, jumpa je la kat mana2. Kan senang. Tapi kalau yang jauh2 tu, boleh ja pos. Tarak hal punya. Hihi.

Bedak arab ni aku amek 2 jenis ja sebab ikut kulit orang Asia ni, 2 warna ni ja yang agak sesssuwaiii. Kelasss aku, dah macam pakar kulit dah. Hihi. Harga untuk 50 gram bedak arab aku juai RM 52 sahaja kalau COD, kalau nak suruh pos, kena bayar RM 58.


Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):
♥ 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
♥ Tahan selama 8 jam
♥ Halal - Boleh diguna ketika solat
♥ Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat  
pada tisu
♥ Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
♥ Melembut dan menggebukan muka
♥ Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai


Cara Guna :-
Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

Berat :-
50g (tahan sampai 3 bulan bergantung pd pemakaian)

Sapa nak order, boleh email kat:
siti_noara212@yahoo.com


Kalau tak mau email, boleh sms kat 019-empat empat enam tiga enam kosong satu.
Terima kaseyyyy...

 








3 comments:

  1. ala. aku dah ter order kat orang lain laaaa....

    ReplyDelete
  2. hmm...baru jer beli kat owner FB tapi beli di kedainya,. dia kata warna russet seuai dengan semua jenis warna kulit. tapi bila try nampak gelap pada momoy. tengok org jual kat FB 2 warna jer. russet dan orange blush. tapi momoy rasa momoy sesuai warna cherry.

    ReplyDelete