Thursday, February 14, 2013

MARI ORDER!! HaHaHa

Tak habis2 dengan promo. Of course lah, nak kena cari extra income ni, anak dah masuk 2, kena la rajin, tak gitu. Duit takkan datang kalau tak dicari, sapa la yang baik sangat dalam dunia ni tiba2 nak bagi kita duit macam tu saja kan. Keh3x.

Sapa suka makan @ berminat nak pek kecik2 letak dalam goodies bag bagi kat tetamu tu, sangat sesuai sangat la bagi makanan dari fadng fasirrr ni. Sedap dan menyelerakan. Tetamu confirm suka.

Ok, mai order, mai order. Ada:


KURMA NABI @ AJWA

KACANG WALNUT

BARLEY PEANUT CANDY (KACANG TUMBUK)

KACANG CERDIK ( PISTACHIOS ) --> SOLD OUT !!  

BIJI HABATUSSAUDA

BUAH APRICOT KERING

BUAH TEEN KERING ( DRIED FIGS )

DRIED GUAVA

DRIED KIWI

DRIED MANGO

GOLDEN RAISINS

CHOCODATE

KACANG BADAM ( RAW ALMOND )

KURMA BADAM

KURMA WALNUT

KURMA SAFAWI

 
P/s: kalau nak setengah kilo pun boleh, tarak hai punya. Kalau berminat, email me at siti_noara212@yahoo.com. Semua email akan dibalas dengan kadar yang segera. Hehe.



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

  1. buah teen sangat menarik.... mahai dak? nanti aku email...

    ReplyDelete
  2. alaaa... apsal kacang cerdik habes.. nak tau harga kacang cerdik dan buah tin kering..:)

    azuranafira@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Chocodate tu mcm best.letakla harga.camna kira.

    ReplyDelete