Monday, February 25, 2013

SNEK HEBAT UNTUK KELUARGA

Lagi seminggu akan kembali kepada rutin biasa, iaitu sibuk dengan kerja di pejabat dan menguruskan anak-anak. Setakat menguruskan anak-anak pun dah terasa kepenatan ya amat, inikan pulak nak setelkan hal ofis. Cuti bersalin 2 bulan memang tak terasa 2 bulan pun, rasa macam cuti 2 mingu saja. Hahahaha.

Ok, nak share snek sihat untuk anak2. Emran memang suka makan kurma, memang selalu bekalkan kurma untuk emran. Sejak emran boleh makan solid food, aku ada buat puree kurma untuk emran, dia suka sangat. Sekarang gigi dah penuh, tak payah buat puree la, memang gigit macam tu saja.

Kalau ada sapa2 berminat nak try kurma ajwa aka kurma nabi, kismis, dried kiwi, dried mango, aprikot, pm la aku, siti_noara212@yahoo.com. Daripada bagi anak kita makan jajan, baik bagi makan benda2 macam ni. Hihi.

Sekian sahaja promo saya pada entri kali ni, terima kaseyyyy.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

  1. waaaa..ada jual kurma ajwa...saya doakan bisnes berajay...boleh berjaya macam YuTa....:)

    ReplyDelete