Monday, April 29, 2013

APAHAL BLOG AKU NI???

Heyyy.. cuba tengok, blog aku macam mereng sikit la.. Apa dah jadi?
Status kat nuffnang tu dah jadi non-gliterati dah..
Lepas tu tengok la, iklan pun dah takdak dah!!

Aku rasa ni kes aku delete domain ritu la
Sebab dah takmau pakai domain
Guna blogspot balik

Tolong ajaq sat!
Aku dah contact team nuffnang, tapi depa tak reply pun..
sob3x
Ni iklan nuffnang tak masuk langsung ni cemana!! Hahaha.. over gila!!!




layan gambar ni.. apricot ada, badam ada, peanut candy ada, 
buah tin ada, chocodate ada, kurma nabi pun ada.. sapa nak, whatsapp eh
019-4463 enam kosong satu!
hihihi..

11 comments:

  1. paste balik coding nuffnang kat blog ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh.. kena copy balik ka? sat2,, nk try,,

      Delete
  2. uwaaa.. sedapnye~
    mengenangkan x boleh makan jer~
    huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasai pa takleh makan kak? diet ka?

      Delete
  3. dah tukar balik ke belom url blog yg baru kat nuffnang?? kalo dh tukar~ cuba copy paste balik coding iklan tuh k~

    ReplyDelete
  4. salam,

    hi Ai datang dari blog YB
    :D

    ReplyDelete
  5. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  7. adoi, x reti maksu nak nolong

    ReplyDelete