Monday, April 15, 2013

JATUH DI TIMPA TANGGA

Kesian kak ju, ofismate yang kehilangan arwah suami berapa minggu lepas. Weekend baru ni dia datang dengan family dia dari Johor nak angkat barang dari rumah sewa dia kat sini, terkejut dia tengok rumah dah kena rompak. Habis meja makan, tv, dekoder astro, komputer, barang dapur, kain baju, barang2 dalam toilet semua kena angkut. Manusia mana la yang jahat sangat tu.Yang paling kak ju ralat, komputer arwah suami dia. Dalam tu ada macam2 dokumen, gambar2 dengan arwah.

Masa kak ju datang ofis nak ambik barang2 dia, muka dia still sebak, sudah la suami meninggal, satu2nya barang milik arwah yang simpan banyak memori dengan dokumen penting pun orang dah kebas. Bertambah2 sedih..

Jahatnya perompak tu. Jahat sangat2.....

Kak ju dah on the way balik Johor, harap kak ju tabah dan kuat.. Entah bila dapat jumpa kak ju lagi.

No comments:

Post a Comment