Monday, July 29, 2013

ISNIN YANG LETIH

WORDLESS MONDAY

Mood letih, sebab pukul 10 semalam baru sampai dari rumah mak mertua.
Dengan amna selsema, dengan emran asyik buat perangai
Masa berbuka tu makan sikit ja sebab amna dah melalak sakan
Takmo dekat opah, nak mama dia ja..

Anak diutamakan.. Tapi sebab lapaq sangat, mama makan dulu noh amna
Petang sebelum berbuka tu dah menggigil badan sebab dahaga
Tediaaa.. Dah kalah budak2 baru belajaq nak posa..

Lupa nak update, amna dah selamat di sunatkan
hari khamis, 25hb Julai, sehari sebelum cuti nuzul al-quran
aku kalau boleh memang nak amna disunatkan oleh doktor pompuan, Dr. Saadiah kat 
Klinik Perdana Lumut tu
Tapi Dr. Saadiah tak sihat, lumpuh katanya, sebab tu asyik bertangguh ja nak sunat amna
so now rasa lega sebab amna dah sunat
amna dah big girl sekarang

 kesian, kena kiss dengan nyamuk

main charger tepon
 
 
muka kesian sebab selsema nih..

1 comment:

  1. Moga Amna cepat sembuh.. ksian tengok budak2 kalau tak sihat ni kan :)

    ReplyDelete